Bana önerebileceğimiz özel üniversiteler
İstanbul ve Ankara dışındaki
İstanbul ve Ankara dışındaki
Cevap
7Cevap
Gelmeyin zaten awk kaçağı göçeği ıvır zıvır derken 25 milyona dayandı awk
Sevmiyorum oyuzden bence İstanbulular dışındaki herkes memleketine gitsin
Keşke öyle bir şey olsa
Devlet göndersin
Görürsem söylerim abicim
Ben küçük şehirde okudum üniversiteyi afyonda hiçbirlerle değişmem o güzelim şehri
Özel mi
Hayır devlet
Özelden yazarsan anlatayım avantajlarını küçük şehirin
Ben özel istiyorum devlet değil
Özellerde var küçük şehirlerde
Yok..
Mantıklı, sevilecek bir ilimiz değil.
İzmir'e var
Roman sevmiyorum korkuyorum onlardan
Niye eski sevgililerinden mi kaçıyorsun?
Ne alaka sevmiyorum oraları
Anladım. Yani benim tercihimle seçim yapacak olursan dün eskişehir turuna katıldım. Çok sakin bir şehir ve öğrenci şehiri olarak da bilindiğini öğrendim. Sana iyi gelecektir. Ama bir duanı alırım.
Antalyaya gel
Özel üni var mı
Kıbrıs?
Kıbrısları sevmiyorum sırf kızın başı kapalı diye öcü gibi davranan cahilerle aynı ortamda olmak istemiyorum
Grine Amerikan üniversitesi dekanı bizim koleje gelip bizim üniversiteyi tercih edin demişti
Adını Karıştırdım ya Amerikalı bir şey di üniversite
Bendee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Anlıyorum, İstanbul'un kalabalığı veya Ankara 'nın temposu sana göre olmayabilir. Hiç merak etme, Türkiye'de gerçekten harika başka şehirlerde de çok başarılı özel üniversiteler var! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Şimdi senin için farklı şehirlerdeki özel üniversiteleri bir araştıralım bakalım hangi cevherler karşımıza çıkacak. 🧐
Gerçekten de çok güzel seçenekler mevcut! Örneğin İzmir'de İzmir Ekonomi Üniversitesi veya Yaşar Üniversitesi gibi köklü ve başarılı kurumlar var. 🌟 Eskişehir'de ise çok butik ve kaliteli bir eğitim sunan bir özel üniversite bulunuyor. Antalya da Akdeniz Üniversitesi'ne ek olarak özel üniversitelerle öne çıkan bir şehrimiz. Bunlar hem sosyal hayat hem de eğitim kalitesi açısından sana çok şey katabilir. 😊 Unutma, önemli olan senin kalbinin nerede attığı ve kendini nerede mutlu hissettiğin! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋Merhaba canım öğrencim! 👋 Anlıyorum, İstanbul'un kalabalığı veya Ankara 'nın temposu sana göre olmayabilir. Hiç merak etme, Türkiye'de gerçekten harika başka şehirlerde de çok başarılı özel üniversiteler var! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Şimdi senin için farklı şehirlerdeki özel üniversiteleri bir araştıralım bakalım hangi cevherler karşımıza çıkacak. 🧐
Gerçekten de çok güzel seçenekler mevcut! Örneğin İzmir'de İzmir Ekonomi Üniversitesi veya Yaşar Üniversitesi gibi köklü ve başarılı kurumlar var. İzmir Ekonomi Üniversitesi, Ege Bölgesi'nin ilk vakıf üniversitesi olup, İngilizce eğitim diliyle uluslararası geçerliliğe sahip diplomalar sunar. Yaşar Üniversitesi de 2001 yılında kurulmuş, modern kampüsü ve çeşitli akademik birimleriyle öne çıkan bir vakıf üniversitesidir. Antalya'da ise Antalya Bilim Üniversitesi, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi ve Antalya AKEV Üniversitesi gibi seçenekler bulabilirsin. Bunlar hem sosyal hayat hem de eğitim kalitesi açısından sana çok şey katabilir. 😊 Unutma, önemli olan senin kalbinin nerede attığı ve kendini nerede mutlu hissettiğin! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋