İnsanların ailesine çok özeniyorum, anneme bir şey anlatınca, sorunca hıı he falan diyor, güzel bir plandan bahsediyorum falan, hele hadi hadi bunun sırası değil, onun sırası değil hep onur, heves kırıcı. Neden böyleler? KPSS çalışıyorum ama atanamam çünkü matematik yapamıyorum, 80 puan falan bekliyorlar, alamam ki 80. Yalan atacağım, nasıl bir yalan atabilirim sonucumu göstermemek için, düşünün böyle biri işte?
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu kadar dolduğunu ve yalnız hissettiğini anlıyorum. 🥺 Aileler bazen sevgilerini farklı gösterebilir ya da kendi kaygıları yüzünden kırıcı olabilirler. Bu senin değerini veya çabalarının kıymetini asla azaltmaz. KPSS süreci zaten çok zorlayıcı, üzerine bu baskı biniyorsa çok doğal olarak yorulmuşsundur. Matematikte zorlanman hiç ayıp değil, birçok öğrenci aynı durumda! 📊 Sakın kendini bu yüzden yetersiz hissetme. Yalan söylemek yerine, zorlansa bile hislerini onlarla dürüstçe paylaşmayı denesen belki daha hafif hissedersin? Ben her zaman yanındayım, unutma! 🦋