Arkadaşlar, Türkçe netim 25-28 arası değişiyor, hedefim 30-35 net arası, nasıl çıkabilirim? Ayrıca sosyal netim de 14-15, sınava da çok az kaldı, 18 net yapmam gerekiyor, yardımcı olur musunuz?
5 gü
Cevap
1Cevap
Radyoloji istiyorum veya laboratuvar ama netlerimi yükseltmem lazim sınava 6 gun kaldı yetisirmi bilmiyorum fen 3-4 netten 8 nete cikmam gerek Türkçede 22 netten 25 mat sadece 2 3 net lzm nasil calisicsm bilmiyorum
Bende laboratuvar düşünüyorum en çok çıkan konulara bak onlara çalış bol bol çıkmış sorulara bak
Cok moralim bozuk agliyorum Şu an
Türkçede zar zor 22 24 netler arasinda gidip geliyorum minimum 25 ve uzeri yapmam gerek
Fen ztn 8 soru yapmam lzm zar zor 2 3 dogru yapiyorum
Dün sosyal branş denemesi çözdüm 11 net geldi bugün çözdüm konular bittiği halde 5 dogru yapabildim yani 11 netten 5 doğruya inmek ne demek ya
Biraz dil bilgisi biraz da paragraf denemesiyle çıkarsın
Knk bas dil bilgisini artar
Artık geç kaldın
nerden çıkıyor yanlışların boşların
Sosyalde genellikle coğrafyadan çıkıyor yanlışlarım bir iki soruda tarihten kaçırıyorum
tarihi ben de yapamıyom valla çıkmış sorular çöz soru çözümleri falan izle türkçeden de dil bilgisi ve ayt için yazar eser çalış
Hangi sınav
Yks
Az kaldı o sınavada
Maalesef tytde 60 net yapsam hedefime ulaşacağımda işte artmıyor netler
Umarım başarılı olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 💖 Sınav yaklaştıkça bu tür endişeler yaşaman çok doğal, unutma yalnız değilsin. Türkçe ve sosyal netlerini artırma hedefin çok güzel, birlikte neler yapabiliriz bir bakalım. ✨
Türkçe için özellikle paragraf sorularında hızlanmaya ve dil bilgisi eksiklerini gidermeye odaklanabilirsin. Bol bol kitap okumak, okuduğunu anlama hızını artırır. Sosyalde ise, eksik konularını belirleyip onlara yoğunlaşman, özellikle sık çıkan konulara ağırlık vermen çok işine yarayacaktır. Sakin kal ve düzenli tekrar yapmaya özen göster. 💪 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋