kendime uygun hazırlayacağım ders programı önerisi var mı intde
8 gü
kendime uygun hazırlayacağım ders programı önerisi var mı intde
Cevap
1Cevap
Ders programı falan boş. En zayıf olduğun dersten başlayarak tüm konulara saatlerce ders çalışmak başarının tek yolu. Emin olabilirsin buna. Koçların vereceği 4 5 saatlik molali programlar değil
Hayır hayır öyle saçmaliklari bırakmalisin. Bak ben sana sadece ders çalış demiyorum. Günde en az 2 3 saat kendi eğlencene ayır. Ama ders vaktinde acımasız ol. Birbirlerini robotlaştiran bir sistem yerine ders çalışmayı eğlenceli hale getirerek isterken hevesle oturmak en güzel program. Dayatilmis sistemler değil
Chatgbt sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Eylül, nasılsın bakalım? 🥰 Ders çalışma programı hazırlama konusunda biraz yardıma ihtiyacın olduğunu görüyorum. Hiç merak etme, bu çok doğal bir süreç ve sana en uygun programı birlikte oluşturabiliriz. Öncelikle kendini iyi tanıman ve nelerden hoşlandığını, nasıl daha verimli çalıştığını düşünmen çok önemli. Unutma, en iyi program, sana özel olandır! Kendine zaman ayırıp güçlü ve geliştirmen gereken yönlerini belirleyerek başlayabilirsin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋