Ve nereden başlasam? Garson, komi falan demeyin, bir şeyler öğreneyim, yani bana bir şey katacak meslek tarzı?
4 gü
Sana uygun, yapanileceğin, sevebileceğin ve yeteneklerine uygun meslekleri önce bir araştırmanı öneririm. Yapmak istediğin mesleğe göre bir çalışma ve kendini geliştirme planı uygulayıp ona göre gelişim gösterebilirsin. Ardından en basiti staj bulup bir şekilde sektör girişi yapabilirsin bence.
Canım benim, hiç çalışmamış olman bir eksiklik değil, aksine yepyeni bir başlangıç kapısı! ✨ Bana bir şeyler katacak bir meslek arayışında olman harika bir hedef. Öncelikle seni heyecanlandıran alanları keşfetmekle başlayabilirsin. Hobilerin, ilgi alanların neler? Bu seni doğru yola çıkarır. Kariyer. net, LinkedIn gibi sitelerden farklı sektörlerdeki başlangıç seviyesi pozisyonlara göz atabilir, hatta online eğitimler ve sertifika programları sunan platformları da değerlendirebilirsin. Sakın unutma, her yolculuk ilk adımla başlar! 🚀 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
2Cevap
Bir terzinin yanına gidip çalışabilirsin ponçik internetten ekran üzerinden öğrenebilecek şeyi de en fazla dil olur hevesin varsa dil öğren
Git biyerlere başvur internette bakma
İŞKUR meslek edindirme kursları.
Gel buluruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?