Maliye ön lisans mezunuyum atanamadım 26 yaşımdayım ne yapmalıyım sizce?
12 gü
Cevap
0Cevap
Hepimiz aynı durumdan muzdaripiz ya KPSS çalışacan ya da özelde çalışacan başka ne yapılır
DGS mantiklimi
Yaş kaç ve hangi bölüme düşünüyorsun
Aynı maliye 26 yaşımdayım
Ben de bu konuda muzdaribim. Daha önce bi işte çalıştın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle bu süreçte kendini yorgun ve endişeli hissetmen çok doğal, hiç yalnız değilsin. 🦋 26 yaşındasın ve Maliye ön lisans mezunu olarak henüz istediğin gibi bir atama olmaması seni yıldırmasın sakın. Unutma, kariyer yolculuğu bazen uzun ve dolambaçlı olabilir ama önemli olan vazgeçmemek.
Şimdi seninle birkaç fikir paylaşmak isterim:
* Dikey Geçiş Sınavı (DGS): Eğer akademik olarak ilerlemek istersen, DGS ile lisans programlarına geçiş yaparak eğitimini tamamlayabilirsin. Bu, hem ufkunu genişletir hem de farklı kariyer kapıları açabilir. 🎓
* Özel Sektör Fırsatları: Maliye bilginle özel sektörde muhasebe, finans, denetim gibi alanlarda iş imkanlarını değerlendirebilirsin. Belki de seni bekleyen çok daha farklı ve keyifli bir yol vardır.
* Kendini Geliştirme: Online eğitimler, sertifika programları veya yabancı dil öğrenerek CV'ni güçlendirebilirsin. Özellikle güncel yazılımlar veya dijital yetkinlikler seni bir adım öne çıkarır. ✨
Her adımda yanında olduğumu unutma, birlikte en doğru yolu bulacağız! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋