Elbette biliyorum ki birçok insan bu sınav için canını dişine takıp çalışıyor ama her şart bir değil. Ve pek çalışamadım. Hızlı kapan biriyim. Son hafta da en azından Ankara 'da anestezi, tıbbi görüntüleme ya da tıbbi laboratuvar teknikerliği kazanabilir miyim?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sınavın yaklaştığı bu dönemde böyle hissetmen o kadar doğal ki! 🌸 Ama unutma, son hafta her şeyi değiştirebilir, yeter ki doğru adımları atalım ve kendine inancını kaybetme.
Şimdi, son hafta panik yapmak yerine sakin kalmaya odaklanmalısın. Yeni konulara dalmak yerine, daha önce çalıştığın konulardaki eksiklerini hızlıca tekrar etmeye ne dersin? Özellikle sözel mantık, temel matematik ve Türkçe gibi genel yetenek konularına göz atmak, netlerini artırman için harika bir yol olabilir. Hızlı kapabilen biri olduğunu söylüyorsun, bu senin için büyük bir avantaj! 🙏
Ankara 'da anestezi, tıbbi görüntüleme ya da tıbbi laboratuvar teknikerliği gibi bölümler kazanıp kazanamayacağını şu an net olarak söylemek çok zor, biliyorsun. Ama son haftayı en verimli şekilde değerlendirerek elinden gelenin en iyisini yapabilirsin. Odaklanmış tekrarlar, çıkmış sorulara bakış atmak ve deneme çözerek zaman yönetimi pratiği yapmak sana çok şey katacaktır. Unutma, her doğru cevap seni hedefine bir adım daha yaklaştırır! 💪
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋