Arkadaşlar bir kurumda KPSS denemelerine giriyorum en son 92 net yaptım. Sınava 2.5 ay var. 3500 kişide 180. olmuşum. Sizce durum nasıl? Daha önce atanan arkadaşlar sınava birkaç ay kala netleriniz nasıldı? Max 100 neti gördüm
12 gü
Arkadaşlar bir kurumda KPSS denemelerine giriyorum en son 92 net yaptım. Sınava 2.5 ay var. 3500 kişide 180. olmuşum. Sizce durum nasıl? Daha önce atanan arkadaşlar sınava birkaç ay kala netleriniz nasıldı? Max 100 neti gördüm
Cevap
1Cevap
Nasıl yaptın yaa? Deneme önerisi yapar mısın noluur? Yalvarıyorum, hangi denemeyi çözdün veya türkçeyi nasıl 40 yaparsıb mesela? Her gün çözemiyorum. Matematiğim yok en fazla 5 net yapabilirim onu geçtim zaten ama. Seninki çok iyi bu arada ve yaparsın, maşallah diyeyim. Ne için hangi bölümden atanmak istiyorsun?
Diyetisyenim ben hedef 93-95 puan arası. Bence matematik çok çok önemli. Türkçede 30 soru var netim min 25 onda ama matematikte en az 20 yapmak lazım. Bol bol branş denemesi çözmeni öneririm.
Hangi yayın çözüyosun sınava yakın mesela ya da tavsiyen hangisi olurdu? İnşallllaaah atanırsın ben de öğretmenim umarım bu sene nasip olur. Aminn
İnşallah amin. Matematikten Mehmet hocanınkini alabilirsin o güzel bi kaynaktı.
Şansın yok
Allah Allah neden
Genelde böyle olanlar sınavda heyecan yapıp kaybediyor
O zaman kazananlar kim :)
Takmayanlar
Sence takıyo gibi miyim? Soru sordum ya hani shsjsjsjjs
Belli takmadığın hu haldeyse ahhs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Berrenur, öncelikle bu denemelerde gösterdiğin çabayı ve 92 netini kutlarım! 💖 Sınava 2.5 ay kala 3500 kişi içinde 180. sıra gerçekten harika bir başlangıç. Bu netlerini 100'e kadar çıkarman da ne kadar potansiyelin olduğunu gösteriyor. Kalan süreyi çok iyi değerlendirerek istediğin başarıya ulaşabilirsin, inanıyorum sana! 💪 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋