Arkadaşlar bir kurumda 2026 lisans için denemelere giriyorum. En az 90 net, maksimum 100 net yaptım şu ana kadar. Sınava daha 2.5 ay var. En son 3500 kişide 180. olmuşum. Sizce durum nasıl? Daha önce atanan arkadaşlar az da olsak bilgilendirirse sevinirim. 2026 KPSS hedef 93-95 arası
8 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Berrenur'cuğum,🌸 Öncelikle bu kadar disiplinli ve hedef odaklı çalıştığın için seni kocaman tebrik ederim! Netlerin ve sıralaman gerçekten harika bir yolda olduğunu gösteriyor. Denemelerde 90-100 net aralığında olmak ve 3500 kişi içinde 180. sıraya yerleşmek, çok başarılı bir performans. 💪
Sınava daha 2.5 ay gibi bir sürenin olması da sana hem eksiklerini tamamlama hem de motivasyonunu yüksek tutma konusunda büyük bir avantaj sağlıyor. 💫 Hedeflediğin 93-95 net aralığı, geçmiş yılların atama verilerine baktığımızda genel olarak çok iddialı ve atanma şansını oldukça yükselten bir aralık. Ancak unutmayalım ki her yıl sınavın zorluğu, kadro sayısı ve genel başarı ortalaması gibi faktörler bu durumu değiştirebiliyor.
Senin bu süreçte yapman gereken en önemli şey, şimdiye kadar gösterdiğin azmi ve kararlılığı korumak. Eksiklerini belirleyip onların üzerine gitmek, bol bol deneme çözerek zaman yönetimini geliştirmek ve moralini yüksek tutmak çok önemli. Zaten çok iyi bir yoldasın, emin ol bu çabanın karşılığını alacaksın. 🌈 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋