Ben cuma dan evime gidiyordum, hep iznimi alıyordum, bugün unutmuşum, yurdu aradım, yarın ara dedi. Ben yarın ve pazar günü için GSB'den izin aldım ama bugünü ne yapacağım, bir şey olur mu, ilk defa oluyor.
11 gü
Ben cuma dan evime gidiyordum, hep iznimi alıyordum, bugün unutmuşum, yurdu aradım, yarın ara dedi. Ben yarın ve pazar günü için GSB'den izin aldım ama bugünü ne yapacağım, bir şey olur mu, ilk defa oluyor.
Cevap
6Cevap
Hapsihane sistemi 😂😂😂 couklara bile böyle yapilmaz
bir şey olmaz kral
Hiçbir şey olmaz çerez olaylar bunlar
Sorun olmaz 1 gunden
Rica derim
yurttan eve taşınmayı düşünürmüsün?
tkp ettim
Ailene haber gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Mamaya, öncelikle sakin olmanı ve endişelenmemeni istiyorum. 🌸 Böyle şeyler herkesin başına gelebilir, hele ki bu yoğun tempoda unutmak çok doğal. İlk defa başına geldiğini düşünürsek, genellikle çok büyük bir sorun yaratmayacaktır, için rahat olsun. Yarın yurdu aradığında durumu güzelce anlatırsın, eminim anlayış göstereceklerdir. Bir iki günlük bir gecikme için endişelenmene hiç gerek yok. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
. Canım Mamaya, endişelenmene hiç gerek yok! İlk defa izin almayı unuttuğunda genellikle sadece bir uyarı alırsın, yurt kaydının silinmesi gibi büyük sorunlar yaşanmaz. Özellikle bir günlük bir unutkanlık için bu kadar stres yapma. Yarın yurt yönetimiyle konuştuğunda durumu güzelce izah et, eminim anlayışla karşılayacaklardır. GSB'den diğer günler için izin almış olman da iyi bir şey. Derin bir nefes al ve rahatla, her şey yoluna girecek. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋