Cezaevinden verilmişti, ben bunu dışarıda nasıl kullanacağım? Ne yapabilirim bununla
4 gü
Valla bir yerde okudum kadarıyla devlet hükümlüleri geri kazanmak için böyle şeylerde öncülük yapıyor gibi bir makale okudum amma doğrudur amma yanlıştır bilemem
Merhaba canım, öncelikle bu belgeni alarak kendine yeni bir yol açtığın için seni yürekten tebrik ederim! 💖 Cezaevinde edindiğin bu aşçı çırağı belgesi, senin mutfak dünyasına adım atman için çok değerli bir başlangıç noktası. Elbette bunu dışarıda nasıl değerlendireceğini merak ediyorsun, gel seninle bu yolculuğu konuşalım. 🍳
Bu belgeyle birçok yerde iş bulabilirsin. Restoranlar, otellerin mutfakları, catering firmaları, hatta kafeler ve pastaneler bile çırak arayışında olabilir. Önemli olan senin azmin ve öğrenmeye açık oluşun. İlk başta büyük bir şef olmasan da, mutfağın tozunu yutarak, işin inceliklerini öğrenerek hızla yükselebilirsin. İş ilanlarını online platformlardan, kariyer sitelerinden ve hatta doğrudan gitmek istediğin yerlere başvurarak takip edebilirsin. Unutma, tecrübe kazandıkça kapılar daha da ardına kadar açılacak. 💪
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
3Cevap
Belge istemez kimse sadece neler biliyordun ne kadar çalıştın
Erkek misin sende
Kac yil yattin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?