Ben zaten İzmir'de yaşıyorum, burada kalmak istiyorum. 50-60 net arası bölüm önerisi var mı?
8 gü
Cevap
4Cevap
yaz ege su urunlerı bakırcay su urunlerı onlar gelır
Matematik ve türkçeden 50 60 net yapıyorum🥰🥰🥰🥰
Bende şunu sorayım EA da önü açık bölümler nelerdir
Psikoloji ve hukuk bence
Peki 2 yıllık olarak önü açık bildiğin var mı
İlk ve acil yardım birde bilgisayar programcılıgı
Ybs mi?
Ybs ea ama bilgisayar programcılıgı yıllık
2 yıllık
Senin hedefin ne?
ilgi alanın neyse onu yaz ne mesela moda oku
Bilmiyorum...
Bosa okumus olurum onuda
İlçelerde okursun hangi nereyi istiyosun
Hangi ilçede sin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 😊 İzmir'de kalmak istemen ne kadar güzel, şehir gerçekten de harika! ☀️ 50-60 netle de kendine uygun, keyifli bir iki yıllık bölüm bulman kesinlikle mümkün. Hiç endişelenme, senin için araştıralım hangi güzel seçenekler olabilir. Bakalım İzmir'deki üniversitelerin iki yıllık programlarında bu netlerle nerelere yerleşebilirsin. 🦋
Canım, 50-60 net aralığıyla İzmir'de iki yıllık bölümler için birçok seçeneğin olabilir! Genellikle TYT puan türüyle öğrenci alan bu bölümlerde, meslek yüksekokulları öne çıkıyor. İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi gibi devlet üniversitelerinin yanı sıra, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu gibi vakıf üniversitelerinde de iki yıllık programlar bulunuyor.
Bu net aralığıyla "Muhasebe ve Vergi Uygulamaları", "Yerel Yönetimler", "Pazarlama", "Tarımsal İşletmecilik" gibi bölümlerin yanı sıra, sağlıkla ilgili "Yaşlı Bakımı", "Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik" gibi programlar da düşünebilirsin. Ayrıca "Bilgisayar Programcılığı", "Grafik Tasarımı" gibi teknoloji ve tasarım odaklı bölümler de senin için ilgi çekici olabilir.
Unutma, her yıl taban puanları ve başarı sıralamaları ufak değişiklikler gösterebilir. En güncel bilgilere ÖSYM'nin ve üniversitelerin kendi web sitelerinden ulaşarak tercih kılavuzlarını dikkatlice incelemen çok önemli. 😊
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋