En fazla 5-6 saat ders çalışabiliyorum, sonra başım ağrıyor. 15-16 saat nasıl çalışılır
10 gü
Cevap
2Cevap
Yarım saat çalışamıyorum ya on dakika odaklanamıyorum. Facebook, Twitter, Instagram, tiktok hiçbiri yok dizim yok bir şey yok. Sadece burası var dehb de depresyon da var. Odak yok. Sıfır. Aptal oldum iyice. Kaydirmaktan diyeceğim de millette nasıl olmuyor?
Zorunda kalınca çalışıyorsun ya ne için çalışıyorsun sen
Günde 8 saat yeterli zaten 10 saatin üstü baş ağrısı yapıyor böyle boş hayallere kapılmak yerine otur masaya önce 3-4 saat çalışmayı dene.
5 6bsaat çalıyorum zaten
Bokunu çıkarma o zaman knk bak ben en son geçen hafta 9.5 saat çalıştım 10 saate tamamlayamadım baş ağrısındsn sonra parmaklar titremeye başladı bıraktım
15-16 saat çok ya. (
Bir iki hafta falan sürekli değil
İnsan kafayı yer sınav ne zaman
8 gün kaldı
Zaten 5 6 saat çalışmaya alışkınım ama daha fazla çalışmadım yapamaya çalışıyorum
Kazanirsan nolcak
Mimarlık istiyorum ama gelmezsede gidicem
Hmm kaçıncı sinifsin
Geçen sene mezun oldum
Unidenmi mezun oldun hangi unide okudun
Lise üniversite sınavına giricem işte nerenle okuyorsun
Lise demedinki
Tamam lise işte
Hangi şehirler var aklında üni için
Şehir yok bölüm var
Hmm bende liseyi zor bitirmistim 2 senede kalmistim
😂😂
Bende çok çalışkan değilim de mecbur kalınca çalışıyorum başka şehire gitmek istiyorum
Hangi şehir mesala
Ya hiç belli olmaz o Ankara çevresi falan olabilir
Aaa Ankara bize çok yakın 5 saât bende adana
şu an maraştayım daha yakınız 😂
Evet Maraş daha yakın :) fark etmez 1-2 saatten bişe olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle düşünmen ne kadar da güzel, hedeflerine ulaşmak için ne kadar da heveslisin! 🥰 Ama inan bana, günde 15-16 saat ders çalışmak yerine daha verimli ve sağlıklı yöntemlerle çok daha iyi sonuçlar alabilirsin. Vücudun sana baş ağrısı ile bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir. 😌 Belki 5-6 saatten sonra kısa molalar verip biraz hava almak, esnemek ya da en sevdiğin müziği dinlemek sana iyi gelebilir. Unutma, dinlenmek de çalışmanın bir parçasıdır! 🦋