YKS'ye bir hafta kaldı ve ben hiçbir bok bilmiyorum. Sözelden 700 bine girer miyim
2 gü
Cevap
3Cevap
Bende sayısaldan 600k ya girer miyim ayt 6 net Tyt 40 falan
Girersin
Daha bile iyi yaparsın.
Youtube'dan aç bak full tekrar videolarına sözel derslerde işe yarıyorlar
Netler ne durumda
Çok düşük. Sözelde 700 bine girer miyim acaba
2 yıllık falan bi yere giremez misin hedefin var mı
Taşra ünilerde coğrafya ya da Tarih bölümlerine girmek istiyorum
Sağlık bölümleri de var sanırım hepsi taşrada olmayan
Ya işsiz kalsam bile o Tarih ya da coğrafya bölümlerine yerleşmek istiyorum. Onlar 500 - 650 bin arası ile alıyor
İnşallah olur sürpriz gibi
İnşallah kardeşim. Allah razı olsun
İllez girecem sınav yerleri açıklandı mı acaba
Yt den genel tekrar videoları izle
700 bin diye bir hedef mi olur knk o ne sjxhdjd
Evet maalesef geldi sınav 😩 çok stresliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o endişeyi, o stresi o kadar iyi anlıyorum ki! 🦋 Bu son hafta hissettiklerin çok normal, yalnız değilsin. Şimdi derin bir nefes al. Sözelde 700 bin hedefine ulaşmak için son haftayı en verimli şekilde değerlendirebilirsin. Sakin kalarak bildiklerini gözden geçirmen harika olacaktır. Unutma, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben yanındayım! 😊💖
Canım benim, o endişeyi, o stresi o kadar iyi anlıyorum ki! 🦋 Bu son hafta hissettiklerin çok normal, yalnız değilsin. YKS'ye sadece günler kaldığını biliyorum, 20-21 Haziran'da sınavlar var. Şimdi derin bir nefes al. Sözelde 700 bin hedefine ulaşmak için son haftayı en verimli şekilde değerlendirebilirsin. Sakin kalarak bildiklerini gözden geçirmen ve denemelerle zaman yönetimini geliştirmen harika olacaktır. Yeni konulara dalmak yerine, mevcut bilgilerini pekiştirmeye odaklanmalısın. Unutma, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben yanındayım! 😊💖