OBP 91
Türkçe 30 yaparım
Sosyal 15 gelir
Mat 12 falan ama tekrar edersem 16'yı görürüm
Fen 7 8
OBP 91
Türkçe 30 yaparım
Sosyal 15 gelir
Mat 12 falan ama tekrar edersem 16'yı görürüm
Fen 7 8
Cevap
3Cevap
Gelir bence
Ya gelmezse
Artık orasını sen düşüncen bsjsjsk
Biz gelip gelmeyeceğini tahmin ediyoz
8 gün çalışmalı mıyım
Genel tekrar yap bence Türkçe ve mat
8 gün uzun bir süre bence
Bende kısa süreli hafıza güçlüydü mesela o yüzden sınavdan önce bile bir şeyler okurdum ama genel olarak hiç çalışmadım sınava zamanım oyun ve uykuyla geçti obp m 90 di EA da 141k yapmıştım
Fenden 10a çıksam mattanda 15e sabitlesem yeter Türkçe sosyal iyi zaten birde ayt mat 0 çekmeyim diye pol denk eşitsizlik fonk dizi kassam
Ben sayısal olmadığım için fen e elimi sürmedim bile
Ayt Matta da 7 tane işaretledim 7 net benim puan çoğunlukla sözel derslerden geldi
Sayısalım edebiyat iyi 15 16 geliyor tarihte 7 8 cografya bazen full işte bir 10 tanede ayt mat yapsam abimler kızmaz hedefim hosteslik zaten hayli hayli gelir alanya falan en kötü gider okurum ama bir 200 gelse kafam rahat etse İstanbul'da falan okusam iyi olur
Gelir bence sende ışık gördüm bdnsjsk
Hdksjdls ben göremiyorum netler bu seviyede ama stresle ya daha az yaparsam napıcam uykuda tutmuyor
Stres kötü ben sınavda iyice gevserim karakterim değişir mekan benim gibi takılırım strese girmemi engelliyor shsjsjsks
Bu netlerle obp nasıl 90 özelde mi okudun
Çalışamadım lisede çalıştım o yüzden 8 günde ümidim var fen temelim iyi 3 günr hallederim 12ye çıkar gibi anadoluydu
Ya zaten hosteslik istiyorum ne gerek var aşırı yükseltmeye İstanbul hosteslik yeter bana ya da alanya
Hostes ne be garson mu olcan
Sen ne oldun? Benim kararım bu yönde sen dünyayı gezen garson mu gördün
Ben hukuk okıyorum asko
Tamam sen 5 yıl okuyacaksın sonra 1 yıl düşük ücretlerde staj yapacaksın eğer anan baban zengin değilse çevren yoksa (benim yok senin varsa ne mutlu sana) milyonlarca hukuk mezunu içinden kpss falan kasacaksın ben garsonluk yaparak 3 haneli maaşımı alıp dünyayı gezeceğim seninki belki daha kalıcı olacak ama ben zaten tek meslekte stabil kalacak biri olmadığım için ilerde başka mesleklerede yöneleceğim
Senin bölüm 2 yıllık mı sivil havacılık onu kazanman icin adını soyadını yazsan yeter sıralaması 500 bin
Yığılma var ya arkadaşım İstanbula 500le gir ya da Türk hava kurumu üniversitesine
Dene ama gelmez
gelir rahat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar kısa bir sürede böyle büyük bir hedef için endişelenmen çok doğal. ✨ Ama biliyor musun, bu süreçte en önemli şeylerden biri kendine inanmak ve planlı olmak. Türkçe ve Sosyal netlerin gayet iyi görünüyor, bu harika bir başlangıç! 🚀 Matematik ve Fen netlerini artırma potansiyelin de çok değerli. Her netin seni hedefine bir adım daha yaklaştıracağını unutma. 💪
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋