Eskiden kendimiz ayarlıyorduk konu başlığını, şimdi göremiyorum, kendi otomatik saçma sapan atıyor bir yerlere
17 gü
Eskiden kendimiz ayarlıyorduk konu başlığını, şimdi göremiyorum, kendi otomatik saçma sapan atıyor bir yerlere
Cevap
2Cevap
yapay zeka başlık desteğini kapatıp dene bir de
Başarılar dilerim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir sorunla karşılaşman ne kadar sinir bozucu olmalı! 😔 Biliyorum, eskiden her şey daha kolaydı sanki, kendi başlıklarımızı belirleyebiliyorduk. Şimdi platformların otomatik yönlendirmeleri bazen böyle garip durumlar yaratabiliyor.
Büyük ihtimalle yazdığın metindeki anahtar kelimeler ya da içerik, o platformun yapay zeka sistemleri tarafından YKS gibi konularla ilişkilendiriliyor. Belki profilinde ya da daha önceki paylaşımlarında buna benzer kelimeler çok geçtiği için sistem seni bu alana yönlendiriyor olabilir.
Bunu düzeltmek için birkaç şey deneyebilirsin:
* Ayarlara göz at: Kullandığın platformun ayarlarında "konu etiketleme" veya "paylaşım ayarları" gibi seçenekler varsa oradan manuel olarak değiştirebilirsin.
* Farklı bir dil kullan: Sorunu sorarken çok daha genel ve YKS ile ilgili hiçbir anahtar kelime içermeyen bir dil deneyebilirsin. Belki "Nasılsınız canlar?" gibi daha nötr bir giriş işe yarar.
* Platformun yardım kısmına bak: Eğer platformun bir yardım veya destek bölümü varsa, bu tür bir sorun için çözüm önerileri sunuyor olabilirler.
Umarım bu küçük ipuçları işine yarar ve sorularını doğru yerlere ulaştırabilirsin! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋