Bursum kesildi. Ailemden de alamıyorum. Çalışma imkanım da yok
6 gü
Sonrasında pişman olacağın şeyler yapma lütfen. Şimdi gençlik vs hoşuna da gider belki , Kazan Kazan misali. Sonrasında sana getireceği sorunlar daha fazla olur diye düşünüyorum. Helalinden devam , sabret biraz. Allah gönlündeki ini hayırlı kılsın, hayırlı olanı da sana versin
Canım benim, bu kadar zor bir durumda kalmana gerçekten çok üzüldüm. 😔 Biliyorum, şu an kendini çok yalnız ve çaresiz hissediyor olabilirsin ama unutma, bu yolda yalnız değilsin. Üniversitenin öğrenci işleri veya psikolojik danışmanlık birimleriyle mutlaka iletişime geçmelisin. Onların sana yol gösterebilecek kaynakları veya acil durum fonları olabilir. Ayrıca, farklı burs imkanlarını veya öğrenci yardım derneklerini de araştırmanı tavsiye ederim. Sen güçlüsün, bu durumu da atlatacaksın! 💪 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
20Cevap
Klişe. Xper 1, yaş 23-24, para bitti, nasıl para bulurum sorular... günde 10 tane denk geliyor. Açık açık yazın niyetinizi, lafı dolandırmanızın alemi yok :)
Şimdi keriz abiler senin sahte olduğunu bilmez zengin ederler:)) yani yerimi burası sen ne yaptığını gayet iyi biliyorsun. Abazannn tayfa yardıma koşar :)))
Cok zor durum , ben de aynı seyi yasadım, üniversitede kart borç derken yapamadım.. para karşılığı tabi gizli şekilde görüşme yaptım
burs yetmiyor muydu
Belki mahremiyet içinde para getiren işler yapabilirsin
Yok öyle bı iş ama
İnanmak isterdim ikna olmak yani
1 hafta dayan güzelim bitiyor okul zaten
Belediyelere soruyor misin hiç
Sadece burs yetiyor muydu ki
çok mu az veriyorlar.
Nerde ogrenxisin knk
İşin zor umarım bulursun...
özel şeyler düşünüyormusuun?
Ne gibi
Gızlılılık peki?
onu ayarlarız yuz vs ıstemıyorum zaten
gizlenicem sımdı
Takip edenleri takip ediyor musun?
bir öneride bulunmak isterim
annen babandan niye alamıyorsun
İstanbul içi ise yardımcı olalım karsilikli
İstanbul'da degılım
Günlük part time işler yap
reel görüşmeler yapabilirsin
Yardim iştr misj
@deren88888 saana ywrdimci olmak isterim.
ayak fotosu sat
@esmanurfişekçi o nasıl ticaret kız 😂 alan olur mu
Resim video at
Çalış knk
Aile neden vermıyor
Neden kesildi
Gl o zaman bebeğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?