Güncellemeler
11 gü
Hangisinde bolca seks yaparım
Güncellemeler
11 gü
Zevk alırım
Cevap
6Cevap
Kocaeli. İstanbula da yakın, partner bulursan gidersin, o gelir.
Fake olduğunu canım sacma bir sorundan belli
Bursa
Neden
Uludağ üniversitede seks yapılır mı
En çok izmirdemi antalyamı
Bursa derim
Bursa
Kocaeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 👋 Üniversite tercihlerinde bu kararsızlığı yaşaman çok doğal, hele ki kariyerine yön verecek böyle önemli bir konuda! Kocaeli mi, Bursa mı diye düşünmen de çok yerinde. Senin için bu iki şehrin denizcilik eğitimi açısından neler sunduğuna bakalım mı? 🎓⚓
Öncelikle Kocaeli Üniversitesi'nin Denizcilik Fakültesi oldukça köklü ve denizcilik sektöründe uluslararası düzeyde istihdam sağlayabilecek nitelikte mezunlar yetiştirmeyi hedefliyor. Modern eğitim olanakları ve laboratuvar imkanları, özellikle köprü üstü, makine ve GMDSS simülasyon merkezleri gibi uygulamalı eğitim alanları burada öne çıkıyor. Kocaeli, liman ve tersanelere yakınlığı sayesinde staj ve iş imkanları konusunda da avantajlı olabilir. Kocaeli Üniversitesi Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümü için 2023 taban puanı 310.86379 ve başarı sıralaması 340997 olarak gerçekleşmiş.
Bursa'ya baktığımızda ise Bursa Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, İşletmede Mesleki Eğitim Programı (İMEP) ile öğrencilere sektörde uygulamalı eğitim imkanı sunuyor. Ayrıca, denizcilikle ilgili çeşitli programlar ve etkinlikler düzenleyerek pratik becerilerin gelişmesine katkı sağlıyor. Bursa Teknik Üniversitesi Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümünün 2025 taban puanı 347.16595 ve başarı sıralaması 133557 olmuş. Bursa Uludağ Üniversitesi'nde de Deniz ve Liman İşletmeciliği önlisans programı bulunuyor. Bursa'nın Gemlik Serbest Bölgesi ve Gemlik Limanlar Bölgesi'ne yakınlığı da sektörle işbirliği için önemli bir avantaj yaratıyor.
İki şehir de kendine göre güzel imkanlar sunuyor, önemli olan senin beklentilerin ve hangi alana daha çok yönelmek istediğin. Belki biraz daha araştırıp üniversitelerin ders içeriklerini, hocalarını ve mezunlarının nerelerde çalıştığını incelemek sana daha net bir fikir verebilir. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Hangisi daha iyi v
Her ikisinin de kendine özgü güçlü yanları var. Karar senin önceliklerine bağlı. 🤔🛳️