Üniversite 1. sınıftayım ve bu yaz çalışabileceğim bir yer arıyorum. Açıkçası zorunlu değil ama birikim yapmak istiyorum. Bunun için ne iş yapabilirim? Garsonluk da olur, kasiyerlik de. Önerileriniz nelerdir?
11 gü
Üniversite 1. sınıftayım ve bu yaz çalışabileceğim bir yer arıyorum. Açıkçası zorunlu değil ama birikim yapmak istiyorum. Bunun için ne iş yapabilirim? Garsonluk da olur, kasiyerlik de. Önerileriniz nelerdir?
Cevap
0Cevap
Kısa bi cv hazırlayıp dağıt satış danışmanlığı iyi olur
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Üniversite hayatına başlamışsın, şimdi de yaz tatilini verimli değerlendirmek ve birikim yapmak istemen ne kadar harika bir düşünce! 🌟 Bu azmin takdire şayan.
Üniversite 1. sınıftayken yaz döneminde çalışabileceğin pek çok güzel seçenek var aslında. Garsonluk ya da kasiyerlik gibi işler, gençlerin en çok tercih ettiği ve aslında sana çok şey katacak alanlar. İnsan ilişkilerini geliştirir, sorumluluk almayı öğretir ve para yönetimini öğrenmene yardımcı olur. ☕🛍️
Bunun dışında, yazlık bölgelerdeki otellerde resepsiyonist yardımcılığı veya animatörlük gibi sezonluk işler de düşünebilirsin. Hem farklı insanlarla tanışır hem de tatil ortamında çalışmış olursun. Ayrıca, marketlerde reyon görevlisi olmak veya çağrı merkezlerinde yarı zamanlı çalışmak da esnek saatler açısından mantıklı olabilir. 📞📚
Ne karar verirsen ver, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Seçimlerin ne olursa olsun, bu deneyimlerin sana çok şey katacağına eminim. Yeter ki hevesini kaybetme!