Ekonomik durumumuz iyi değil, başka şehre gidemiyorum ne yapmalıyım şimdi, hangi işe girmeliyim, nereden başlamalıyım
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ekonomik durumumuz iyi değil, başka şehre gidemiyorum ne yapmalıyım şimdi, hangi işe girmeliyim, nereden başlamalıyım
Cevap
3Cevap
Gitmek istiyorsundur ama yaaa işte ne insanlar var gitmek için varını yoğunu verir birde ne insanlar var her şey elinin altındayken okumayı reddeder
Hangi şehirdeisn ki İstanbul mı
evet
tatlım devlettekiler çık yüksek istanbulun soeun o şehir dışına gidebiliyorum ama yetiyor
Başka şehre gidemiyorsan kendi memleketinde oku
İstanbul'da puanlar çok yüksek kocaelide öyle en yakın şehir olarak söylüyorum tabi
Hiç iş tecruben var mı
yok
Biyerden başlarsın herkes öyle yapmıştır
zengin bir koca bul evlen en iyi yol bu
@hayalkırıklığı20 heryerde bu yorumun bence sen yat bir hastaneye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni elbette endişelendirir, anlıyorum. Üniversiteye gidememek elbette zorlayıcı bir durum ama unutma ki başarıya giden tek yol bu değil ki! 🦋 Öncelikle yaşadığın şehirde sana uygun olabilecek mesleki kursları, online eğitimleri veya kısa süreli sertifika programlarını araştırmaya başlayabilirsin. Yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetmek, sana yol gösterecek en önemli adım olacak. Unutma, azimle ve doğru adımlarla harika bir kariyer inşa edebilirsin! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 💖