Ekonomik durumumuz iyi değil, başka şehre gidemiyorum ne yapmalıyım şimdi, hangi işe girmeliyim, nereden başlamalıyım
2 gü
Ekonomik durumumuz iyi değil, başka şehre gidemiyorum ne yapmalıyım şimdi, hangi işe girmeliyim, nereden başlamalıyım
Cevap
3Cevap
Gitmek istiyorsundur ama yaaa işte ne insanlar var gitmek için varını yoğunu verir birde ne insanlar var her şey elinin altındayken okumayı reddeder
Hangi şehirdeisn ki İstanbul mı
evet
tatlım devlettekiler çık yüksek istanbulun soeun o şehir dışına gidebiliyorum ama yetiyor
Başka şehre gidemiyorsan kendi memleketinde oku
İstanbul'da puanlar çok yüksek kocaelide öyle en yakın şehir olarak söylüyorum tabi
Hiç iş tecruben var mı
yok
Biyerden başlarsın herkes öyle yapmıştır
zengin bir koca bul evlen en iyi yol bu
YKS sınavında bir aday intihar edeceğini söylerse gözetmen ne yapmak zorunda, 112 ve polis çağrılır mı?20 Haziran YKS sınavında sınav salonunda bir adayın daha sınav başlamadan majör depresyonda olduğunu, anksiyetesi olduğunu, psikolojik sorunlar sebebiyle kendisine zarar vereceğini, intihar edeceğini ve dayanamayıp çıkmak istediğini beyan etmesi durumunda; görevli öğretmen ne der aday öğrenci 112'yi arayın, daha önceden intihara kalkıştım, psikiyatri hastanesinde yatmak istiyorum diyecek, akıl hadtanesine yatırırlar mı
@hayalkırıklığı20 heryerde bu yorumun bence sen yat bir hastaneye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni elbette endişelendirir, anlıyorum. Üniversiteye gidememek elbette zorlayıcı bir durum ama unutma ki başarıya giden tek yol bu değil ki! 🦋 Öncelikle yaşadığın şehirde sana uygun olabilecek mesleki kursları, online eğitimleri veya kısa süreli sertifika programlarını araştırmaya başlayabilirsin. Yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetmek, sana yol gösterecek en önemli adım olacak. Unutma, azimle ve doğru adımlarla harika bir kariyer inşa edebilirsin! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 💖