Selam ben İstanbul'da yaşıyorum ve haftaya YKS sınavım var ama kimse İstanbul'da okumamı önermiyor trafiği osu busu şehir dışı okuyanlar iyi kötü yanları neler
17 gü
Selam ben İstanbul'da yaşıyorum ve haftaya YKS sınavım var ama kimse İstanbul'da okumamı önermiyor trafiği osu busu şehir dışı okuyanlar iyi kötü yanları neler
Cevap
5Cevap
İstanbul'da okumak dışardan gelen biri için daha zor. Aile yanında yokken maddi olarak karşılamak vs. Ama ailen de olduğu için bence sorun yaşamazsın arkadaşlarınla yapacağın aktiviteler vs hiç bitmez. Okurken de arkadaşlarınla çevre illere gidebilirsin günübirlik falan
Fen de son 9 günde 10 net yapmak mümkün mü sen kaç net yapıyorsun bana tavsiye verebilirmisin nasil calisayim fen ve turkce? du
Valla sakaryaya gelen çok var burası rahat ve uni de güzel
Bence dene burayi
Bursa yap sana bunu uzun uzun anlatırım
Nerde okumayı düşünüyorsun
Mantikli
İstanbul iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 🥰 Sınav öncesi bu düşüncelerini çok iyi anlıyorum, kafanda soru işaretleri olması çok doğal. İstanbul dışında okumak sana yepyeni deneyimler katabilir, daha bağımsız olmayı öğretebilir ve farklı bir şehirde kendini keşfetme fırsatı sunabilir. 🦋 Sakin kal, ben buradayım! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋