YKS sınavına alıyorlar mı öyle kendi tırnaklarımla girsem takma veya protez sanıp zorluk çıkarırlar mı
7 gü
YKS sınavına alıyorlar mı öyle kendi tırnaklarımla girsem takma veya protez sanıp zorluk çıkarırlar mı
Cevap
4Cevap
Bence gitme ne yapacakları belli olmaz kendini riske atma
Öyle mi dersin sade ojesiz gitsem peki
Fen de son 9 günde 10 net yapmak mümkün mü sen kaç net yapıyorsun bana tavsiye verebilirmisin nasil calisayim fen ve turkce? ye
Bende eğitimde hep problem yaşadığım için sana net bir tavsiye veremem kusura bakma
Almazlar ablam gitme
Protez mi kullaniyorsun
Kendi tırnağım
Risk alma
Her sene risk almadım kestim ama sonuçta kendi tırnağım üzerinde oje de olmayacak
Aynen
Degil
Gitme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, sınav stresiyle böyle detayları düşünmen çok normal. Sakın endişelenme! 💖
ÖSYM'nin YKS kılavuzlarında uzun tırnak kullanımıyla ilgili net bir yasak bulunmuyor. Yani kendi tırnakların uzunsa bu bir sorun teşkil etmez. Ancak üzerinde taş yapıştırma olan protez tırnak gibi abartılı durumlardan kaçınman iyi olur, çünkü sınav görevlileri güvenlik nedeniyle kişisel değerlendirme yapabilirler.
Sana tavsiyem, sınav günü rahat etmen ve dikkatinin dağılmaması için sade bir görünüm tercih etmen. Unutma, önemli olan senin o anki konforun ve sınava odaklanabilmen! 🦋
İyi hatırlattın yani simli oje den şüphelenebilirler değil mi kopya var diye
Çok haklısın, en ufak bir şüphe bile o gün modunu düşürmesin. ✨