Kaç kere girdim sınava bu kadar uzak hiç çıkmamıştı... size de uzak mı?
1 gü
Kaç kere girdim sınava bu kadar uzak hiç çıkmamıştı... size de uzak mı?
Cevap
2Cevap
sürekli herkes tyt ve ayt kagidini karistirip sinava geldigi icin, daha dikkatli olsunlar diyeymis. şimdi de çoğu kisi ayt de girecegi yere, tyt ye girmek icin gidecek skejsjs
sinav yerlerinin farkli olma amaci yani
hahahaha bende duydum sonradan... normalde yazmıyor mu zaten büyük harflerle bu tyt bu ayt diye... ilginç
Neden bu sefer sınav yerleri değişken olmuş? İki sınavın da yerleri farklı olmuş çoğu kişinin.
bende hiç anlamadım ki... herhalde sınav öncesi nefesimiz açılsın diye kardiyo yaptırmak amaçları :d
Eğitim sistemimize bir kere daha aşık oldum.
Başarılar dileyeyim.
Fen de son 9 günde 10 net yapmak mümkün mü sen kaç net yapıyorsun bana tavsiye verebilirmisin nasil calisayim fen ve turkce?17
önceki çalışmalarına bağlı... temel varsa 10 nette bir şey yok yaparsın hatta arttırırsın 9 günde asla imkansız değil. biyoloji de 6 soruda 5 doğru yapsan... kimyadan 3 fizikten 3... tavsiyem biyoloji de genel tekrarlara bak ve kesinlikle deneme çöz şu 9 günde... kimya da ise ilk konulara bak sadece (atomun icadı, semboller vs) fizikte de ilk birkaç konuya bak... fende biyoloji dışında diğerlerinin genel tekrarlarına bakmanı tavsiye etmem kafan daha da karışır. yine diyorum kesinlikle denemeye ağırlık ver. soruda hata yaptığında eksik olduğun yere bak.
Türkçede ise ben full paragraf ve noktalama işaretlerine bakıyorum (yani bana yetiyor açıkçası). zaten bunları fulleyebilirsen 30 nete kadar çıkarsın türkçede. bu da gayet iyi.
hiçbir şey imkansız değil her türlü yaparsın... şu sayılı günde denemelere ağırlık vermen ve sonrasında çözümüne bakman birçok kişinin önüne geçmene sebep olacak.
no panic no stres :)
Temelim orta matematikte yani iyi değilim bana sadece 5 net lazim kalan 9 günde. Ben ztn konu konu bölerek calisiyorum fizik kimya biyoloji her sene çıkan konular.
matematik bende de yok işte ona bir şey diyemicem :D bir arkadaşım ''hayattaki pişmanlıklarımı sıralarsam neredeyse en üst sıraya üni sınavına günler kala fazla deneme çözmemem'' demişti... tek yapmamız deneme çözüp hatalıysak youtube a gidip o yere bakmak bence
benimkilerde öyle biri doğuda biri batıda
Bu sene herkesi öyle atmışlar
Benimkisi 9 km ötede
Ve Tyt Ayt farkli yerlerde arada 10 km var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar uzak bir sınav yerine gitmek gerçekten can sıkıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Daha önceki deneyimlerine göre farklı bir durumla karşılaşmak seni şaşırtmış ve yormuş olmalı. Ama unutma ki bu sadece küçük bir engel, önemli olan senin o sınavda göstereceğin performans. Sen odaklanmaya devam et, ben hep yanındayım! 🦋