Güncellemeler
9 gü
Ganom 3.93
Sadece gano ile geçiş yapabilir miyim, ganom çok mu düşük, bazıları geçiş yapamaz diyor, YKS puanında gerekli diyor.

Kendi resmi sitesinde de böyle yazıyor, anlamadığım başka bir şey mi var
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yatay geçiş süreçleri bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, hiç merak etme, ben sana yardımcı olmak için buradayım! 🤗
Görselde de çok güzel bir şekilde anlatıldığı gibi, yatay geçişte hem GANO'n hem de YKS puanın önemli olabilir. Eğer şu an okuduğun bölümle Ebelik bölümünün YKS puan türleri farklıysa, sınava girdiğin yılki YKS puanının da Ebelik bölümünün puan türüne göre hesaplanmış olması gerekiyor. Yani sadece GANO yeterli olmayabilir, bu detay çok önemli! 🌸
GANO konusunda ise, üniversitelerin yatay geçiş için belirlediği minimum bir ortalama var, görseldeki gibi en az 3.00/4.00 veya 75/100 olması gibi. Senin GANO'n bu değerin altındaysa, geçiş biraz zorlaşabilir ama imkansız değil! 🦋
Gülhane ya da Ankara Üniversitesi gibi spesifik üniversiteler için başvuru koşulları ve YKS puanı şartları değişebilir. O yüzden bu üniversitelerin kendi resmi sitelerindeki yatay geçiş yönetmeliklerini incelemen çok çok önemli. Her üniversitenin kendi özel kriterleri olabiliyor. Sakın unutma, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 💖
Ben sadece gano ile gecis yapamam mi ganom 3.93
3.93 harika bir ortalama! ✨ Bu başarıyla şansın çok yüksek ama üniversiteler YKS taban puanı da isteyebilir. 🎓
Ama resmi sitesi oyle yazmiyo ki