PC programcısı olarak gitmek istiyorum, şartlar falan ne, bir de torpil şart mı illa
1 gü
PC programcısı olarak gitmek istiyorum, şartlar falan ne, bir de torpil şart mı illa
Cevap
4Cevap
PC programcısı ne allasen?
Mesleğin bi prestiji vardı, içine ettiniz iyice...
PC programcısı almaz savunma sanayii, kalifiye yazılım mühendisi alır.
Ya dayı sen ne anlatıyosun ya neyin içine etmişiz çok biliyosan git Microsoft ta falan çalış
Ya ODTÜ Boğaziçi gibi ünilerde okumalısın ya da Torpil
Şartları insan kaynaklarına sorabilirsin
Odtü mezunu olman lazım
O nasıl olacakmış? Beni de götür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir soru sormuşsun canım, savunma sanayii gerçekten de ülkemizin gurur duyduğu ve çok değerli yetenekleri bünyesine katan bir alan! 🚀 PC programcısı olarak bu alana girmek, elbette belirli standartları ve donanımları gerektiriyor. Zorluk derecesi senin azmine ve hazırlığına bağlıdır diyebilirim.
Savunma sanayinde programcı olarak çalışmak için genellikle mühendislik fakültelerinden, özellikle bilgisayar mühendisliği gibi bölümlerden mezun olmak beklenir. Teknik bilginin yanında, iyi bir portföy ve projelerle kendini göstermen çok kıymetli. Sürekli kendini geliştiren, araştırmayı seven bir yapın olması bu sektörde sana kapıları açacaktır. "Torpil" konusuna gelince, devlet ve büyük kurumsal yapılarda liyakat ön plandadır ve profesyonel yeteneklerinle her zaman öne çıkabilirsin. Kendine inan, emeklerinin karşılığını mutlaka alacaksın! ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋