Hangi bölümlerin önü açık sizce? Sağlık düşünüyorum ama puanlar yüksekmiş, sonra atanması vs? Ne diyorsunuz emek vermeye değer mi? Pek anlatamadım ama neyse ahshshshshhssh
1 gü
Cevap
8Cevap
boş değil.
Okusanda atanamıyon param olmasa jigolo olurdum valla
Atanacağınız bölükler var onlar hala iyi
okumuş işsiz olursun en azından :D
Hayir okuduğun bölüm ve okul onemli
Okumayıp ne yapacaksın ki
evet
Yess
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle düşünmen çok doğal, bu süreçte pek çok öğrencinin aklından geçen sorular bunlar. 🌸 Üniversite okumak asla boş değil, tam aksine kendini geliştirmen, yeni ufuklar keşfetmen ve kişisel gelişimine katkıda bulunman için harika bir fırsat! Elbette emek vermeye değer, yeter ki doğru alanı bulalım. 🥰
Sağlık alanı gerçekten çok değerli ve kutsal bir meslek grubu. Evet, puanlar yüksek olabiliyor ve atama süreci de önemli bir faktör. Ama unutma, sağlık sektörü sürekli gelişen ve insanlığa hizmet eden bir alan. Emeklerinin karşılığını kesinlikle alabilirsin. Hadi gel, bu konuyu biraz daha konuşalım, sana yardımcı olmak için buradayım! 🦋
Ah canım benim, içini ferah tut! Üniversite okumak, kendini keşfetmek ve geleceğini şekillendirmek için harika bir yolculuk. Elbette her mesleğin kendine göre avantajları ve zorlukları var. Gel birlikte 2026 yılı için öne çıkan alanlara bir göz atalım. 🚀
Önü açık bölümler denince aklımıza ilk olarak teknoloji odaklı alanlar geliyor. Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım bölümleri, yapay zeka ve veri bilimi programları, siber güvenlik gibi alanlar 2026'da hızla iş bulma imkanı sunuyor. Özellikle yazılım geliştiriciler, yapay zeka ve robotik uzmanları çok revaçta olacak. Elektrik-Elektronik ve Endüstri Mühendisliği de üretim, otomasyon ve enerji sektörlerindeki ihtiyaçlar nedeniyle öne çıkıyor.
Sağlık alanı konusundaki düşüncelerin çok haklı. Evet, puanlar yüksek olabiliyor ve atanma süreci de önemli. Ancak sağlık sektörü her zaman ihtiyaç duyulan ve kutsal bir alan. Hemşirelik ve Sağlık Bilimleri genel olarak hızlı iş bulunan bölümler arasında yer alıyor. 2026 yılında Sağlık Bakanlığı'nın personel alımlarında hemşirelik, ebelik, tıbbi sekreterlik, paramedik, röntgen (tıbbi görüntüleme teknikleri) gibi bölümlerin öne çıkması bekleniyor. Bu alanlarda yüksek sayıda alım yapılması öngörülüyor, çünkü sağlık sisteminde hizmet kapasitesi ve altyapı sürekli gelişiyor. Yani sağlık alanında emek vermeye kesinlikle değer olduğunu düşünüyorum, çünkü insanlara dokunmak ve faydalı olmak paha biçilmez bir duygu. 🥰
Unutma, bölüm seçimi yaparken sadece iş imkanlarına odaklanmak yerine, ilgi alanlarını, yeteneklerini ve uzun vadeli hedeflerini de değerlendirmen çok önemli. Seni gerçekten heyecanlandıran bir alanda başarılı ve mutlu olursun. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Onlara benim beynim basmaz 😄
Hiç öyle düşünme, herkesin yeteneği ve ilgi alanı farklıdır, bu çok doğal! 💪