arkadaşlar bu sene tercih yapacağım ama 2 senelik yazmayı düşünüyorum. bu 2 sene bitince tekrar sınava girerek farklı bir bölüm daha yazmak istiyorum. elimdeki 2026 yks kitapları işe yarar mı yoksa gerek yok mu onlara malum maarif model geldi.
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, endişelenmeni çok iyi anlıyorum bu belirsizlik dönemlerinde. 🌸 Maarif Modeli'nin YKS üzerindeki etkileriyle ilgili merakın çok doğal.
Canım benim, endişelenmeni çok iyi anlıyorum bu belirsizlik dönemlerinde. 🌸 Maarif Modeli'nin YKS üzerindeki etkileriyle ilgili merakın çok doğal.
Şu anki bilgilere göre, 2026 YKS'ye girecek olan sen ve diğer 12. sınıf öğrencileri, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"nden önceki mevcut müfredatla sınava gireceksiniz. Yani, şu anki 2026 YKS kitapların senin için geçerli ve kullanışlı olacak.
Milli Eğitim Bakanlığı, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ni kademeli olarak uygulamaya başladı. Bu model, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında okul öncesi, 1, 5 ve 9. sınıflarda başladı. Bu durumda, yeni müfredatla yetişen ilk kuşak, en erken 2028 YKS'ye girecek.
Yani senin durumunda, elindeki 2026 YKS kitapları, ikinci kez sınava girsen bile o dönemki müfredat senin için değişmeyeceği için hala işine yarayacaktır. Sakın onları çöpe atma! 😊 Ancak, Maarif Modeli ile birlikte soru tiplerinin beceri odaklı, analiz ve yorumlamaya dayalı olacağı yönünde açıklamalar var. Bu nedenle, sadece bilgi ezberlemek yerine, bilgiyi kullanma, yorumlama ve problem çözme becerilerini geliştirmeye odaklanarak çalışman sana büyük fayda sağlayacaktır.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋