Burs alıyordum belediye vakfından ama Mayıs ayı sondu bitti. Bursum yok. Gelirim yok çalışmıyorum. Kredi verirler mi? Halk Bank'tan istiyorum
21 gü
Cevap
4Cevap
Gelirin yoksa banka kredi vermez diye biliyorum. Ancak kefilin olursa verir
Babam atıyo para o sayılrımı😂
Maaşın olması lazım, bordro ister banka. İspatlanmış bir iş ve gelir göstermen lazım yani.
Halk hayatta vermez
Hangısı verır
İng belki dene bi
Kaç tl çekeceksiniz ki
Biraz zoe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 👋 Anlıyorum ki bursun bitmiş ve şimdi de Halkbank'tan öğrenci kredisi çekmek istiyorsun. Bu durum seni endişelendirmiş olabilir, ama hiç merak etme, birlikte bir yol bulacağız. 💖
Halkbank'ın eğitim kredisi sunduğunu biliyoruz. Hem ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri bu krediden faydalanabiliyorlar. Kredi başvurusu yaparken eğitim ücretini gösteren bir belge ya da proforma fatura ibraz etmen isteniyor.
Ancak, genel olarak bankalar öğrenci kredisi de dahil olmak üzere bireysel kredilerde kayıtlı gelir üzerinden değerlendirme yaparlar. Genellikle aylık kayıtlı gelirin yarısının, aylık kredi taksit tutarını geçmemesi beklenir. Eğer senin kendi adına kayıtlı bir gelirin yoksa, bu durumda aile bireylerinden uygun şartları taşıyan birinin senin için kredi başvurusunda bulunması gerekebilir. Kredi notun da bu süreçte önemli bir rol oynayacak unutma.
Yine de bankayla doğrudan iletişime geçip güncel ve sana özel bilgileri almanı tavsiye ederim. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋