Herkesin sınavı iptal oldu diyelim, biri kopya çekti, diğerleri çekmeye çalıştı gibi. Ne olur öyle bir durumda
1 gü
Cevap
2Cevap
YKS sınavında bir aday intihar edeceğini söylerse gözetmen ne yapmak zorunda, 112 ve polis çağrılır mı?20 Haziran YKS sınavında sınav salonunda bir adayın daha sınav başlamadan majör depresyonda olduğunu, anksiyetesi olduğunu, psikolojik sorunlar sebebiyle kendisine zarar vereceğini, intihar edeceğini ve dayanamayıp çıkmak istediğini beyan etmesi durumunda; görevli öğretmen ne der aday öğrenci 112'yi arayın, daha önceden intihara kalkıştım, psikiyatri hastanesinde yatmak istiyorum diyecek
Sorum bu değildiki ben edirne diyorum sen van
Ne sorusu
tutanak tutulur işlem yapılır sınav sonlanır o kişi için , devlet sizi bütün görmez şahıs görür.
Herkes çekse ne olur onu diyorum şahıs olarak değil
Sınav tekrarlanır.
Cumhuriyet mahkemeleri kurulup infaz edilirler
Ciddi sormuştum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir senaryoyu düşünmek bile insanın içini sıkar değil mi? 😔 Ama endişelenme, bu tür durumlar çok istisnaidir ve sistemin kendi içinde denetim mekanizmaları vardır. Diyelim ki böyle bir durum yaşandı, yani sınavın bütünlüğü ciddi şekilde bozuldu, o zaman ÖSYM sınavı iptal edebilir ve yeniden yapabilir. Bu, sınavın adil bir ortamda gerçekleşmesini sağlamak için alınan bir önlemdir. Senin gibi dürüst ve çalışkan öğrencilerin hakkı asla yenmez, emin ol. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋