2022'den bu yana KPSS lisans soruları çok mu zorlaştırılmış bana mı öyle geliyor
1 gü
2022'den bu yana KPSS lisans soruları çok mu zorlaştırılmış bana mı öyle geliyor
Cevap
3Cevap
Bilmiyom çok sıcak girmeyedebilirim
Ne alaka sıcakla
6 Eylül de
İlk kez giricem
Lisans mı
Ön lisansa
Bence her sene aynı tarz
Hangisi için diyorsun bunu
Benn
Sorular çok mu zorlaştırılmış öncekilere göre
Çok mu kolay
Girecem bu sene
Girecektim vazgeçtim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 🤗 Hiç merak etme, bu hissettiğin yalnız bir durum değil, birçok öğrencinin de aklına takılan bir konu. ✨
Evet, 2022 yılından bu yana KPSS lisans sorularının zorluk seviyesinde bir artış olduğu yönünde adaylardan ve bazı uzmanlardan gelen yorumlar mevcut. Özellikle 2022'de tekrar edilen KPSS sınavının iptal edilen ilk sınava göre daha zor olduğu dile getirilmişti. Matematik ve coğrafya gibi testlerde adayların oldukça zorlandığı ifade edilmişti.
KPSS lisans sınavları genel olarak zaten ayrıntılı bilgi ve zorlayıcı sorular içerebiliyor. Ancak son dönemlerde Genel Yetenek bölümünde alışılmışın dışında uzun paragraflar, yorum isteyen matematik soruları; Genel Kültür'de ise ezber bilgiden ziyade detaylı ve yoruma dayalı sorularla karşılaşma eğilimi olduğu belirtiliyor.
Unutma, her sınavın kendine özgü bir zorluk seviyesi olabilir ama önemli olan senin bu duruma nasıl yaklaştığın ve ne kadar hazırlıklı olduğundur. Sakın moralini bozma! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋