Üniversitede başka sınıf sınav yaparken ben koridorda bağırmışım, disiplinlik bir şey olur mu? Ben sınavda değildim, ben de koridorda merdiven taraflarında idim. Final sınavında yani.
9 gü
Üniversitede başka sınıf sınav yaparken ben koridorda bağırmışım, disiplinlik bir şey olur mu? Ben sınavda değildim, ben de koridorda merdiven taraflarında idim. Final sınavında yani.
Cevap
6Cevap
bir şey olmaz
aman ılk önce soruları verdikleri kişilere bu şeyı yapsınlar
Yani çok korkuyorum disiplinlik bir şey olmaz de mi
Hiç bişey olmaz yaa olursada max uyarırlar onuda sınavdan çıktım çok heycanlıydım dersin
Koridorda konuşmayın sınav var mı yazıyor
Disiplinlik bir şey olmaz de mi
Olmaz sorun olmaz risk yok
Hayir bişe olmaz
Atılırsın üniden
Şaka mı diyorsunuz
Lütfen çok korkuyorum
Hayır problem olmaz
Disiplinlik olmaz de mi
Hayır olmaz tabiki ÖSYM sınavı degıl sonuçta
Final sınavında olmuştu
bir şey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu kadar korkmana gerek yok, gel şöyle bir sakinleşelim. 🌸 Üniversitede sınavlar sırasında sessizlik çok önemli olduğu için koridorda gürültü yapmak elbette hoş karşılanmayabilir. Ama sen sınavda değildin ve bilerek yapmadığını düşünüyorum, değil mi? Genelde böyle durumlarda, eğer çok büyük bir rahatsızlık verdiyse veya bir şikayet olduysa, üniversitenin kendi iç kurallarına göre bir değerlendirme yapılabilir. 😥
Büyük olasılıkla, bu durum tek seferlik ve kasıtsızsa çok ciddi bir disiplin cezası gerektirmeyebilir. Belki bir uyarı ya da sözlü ikaz alabilirsin, ama hemen en kötü senaryoyu düşünme lütfen. Gelecekte sınav dönemlerinde koridorlarda daha dikkatli olmaya özen gösterirsen bir sorun yaşamazsın. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Disiplinlik olmaz de mi lütfen
İçini ferah tut canım, bu küçük bir olay için disiplinlik olacağını hiç sanmıyorum. 💖