Arkadaşlar TYT'de 52 net gelse rahat yetiyor, şu an netlerim 48-50 civarı. Sadece denemeyle 52 olur mu ve sınavda kaç net yapmam muhtemel?
8 gü
Cevap
3Cevap
Hiç belli olmuyor çok daha fazlada olabilir görünce ağliyacğın netlerede olabilir ama genelde Türkçe se sos kısmında bir tık daha iyi yapıyorsun sınavda daha iyi odaklandığın için benim de geçen sene netlerim 80-85 bandıda geliyordu denemerde sınavda 93 yaptım
Sınavda daha iyi odak olduğu için daha yüksek yapılıyomuş doğrumu yani heyecan Yaptınmı
Sınavın ilk 12 dk faln heyecan oluyor ondan sonra aklına gelmiyor süre vs birde sınava giderken rahat giyin sabah gece erken kalk kahvaltını yap güne güzel başlarsan daha iyi olur senin için bede bu sene yine giricem hakkımızda hayırlısı
Mezunamı bıraktın
Net arttırmanında çok kolay yolları var Ayriyeten fenden çok çerez konular geliyor bir günde halledersin matta mantıktan bir soru geliyor 1 saatte bitecek konu oda
Kazandımda gidemedim birkaç ailevi problem yaşadım bu sene inşallah
İnşallah gidersin ya bilmiyorum beş net arttırsam bile yeter olur mu hiçbir fikrim yok
Aslında yardımcı olabilirim yaz istersen
İnsta varsa ordan konuşalımmı
Var ekle beni yazarım sana
Ver hesabını
dmkmde
klasik olacak ama kendine güvenip stres yapmazsan gelir
Gerçektenmi yaaa ben stres yapıyorum ama nasıl yenebilirim bunu
çok kafaya takma hayatının sonu değil ki, ben ayt de yapsam da tyt de çok rahattım, kazanmazsan hiç bişey de olmaz, bir psikolog yardımı ile kolayca aşabilirsin🌟
Ne okuycaksınki
Ormancılık ve orman ürünleri Düzce
Anladım
Tyt 80 ayt 45 benim
55e çıkarmı 10 günde beş net artarmı
Hedef ne
500k
Yaw bölüm hedefi hdhdjs
Ormancılık ve orman ürünleri Düzce
Ahahnsnsnsnnsnsndns
Aaaaa knk aynı bölüme gidek bende gelcem
Gel valla
Aaaa knk olcaz :3 utandım oraya gelince kanka ksde ben yazmıştım derim jfjs
Sen kaç yapıyob
Ben hiç calismadim kpss çalışıyorum ama geçenlerde tyt denemesi çözdüm 67 net yapmıştım
Sen kesin gidersin o zamanda ben sıkıntı ya kesin giderim demem için 5 net daha arttırmam lazım oda olur mu Bilmiyom
Kanka illa düzce mi yazcan baskan ehir yaz
Memleketimi yazıyom işte evimden gidip gelirim
Heee ben gelmem ya işin sakasindayim kpssye girip memur olcam ugrasamam üni okumaya
Netim nasıl artarrr
Çalışarak artar öyle sihirli bi değnek yok soru coze coze arttiracan
Sınava 12 gün kaldı ful deneme çözsem artarmı
Yapamadigin soruları ogrenirsen adam gibi düzenli cozersen 12 gün sonra artmazsa yüzüme tükür
12 gün sonra Yazcam abi sana
İnstadan Yazarım
Tamam abisi de yaşın kaç abi diyon jfjdjs
17
Heee sen küçüksün la daha
Zamanın bol rahat ol
Sen kaç
Yirmi
Zaman çokda bi sene daha aile evi yok olmaz
Usjsjsn katiliyorum aile evinde hayat olmaz
Sınavdan sonra yazmam için Instagram alabilirmiyim
Şimdi cozdugun denemelerde netlerin 40a bile düşebilir moral bozmadan yanlışların doğrusunu öğrenip devam et
Knk Instagram kullanmiyom sen bana ksden yaz veya takip at telegram verim
40a daha düşmedim çok şükür inşallah düşmemde sınava on gün kaldı zaten 55 görsem yeterli
Snap tiktok var bende burayada ayda yılda bir giriyom
10 para bile düşebilirsin moralini bozmadan yanlışlarını öğren aşırı fazla da üstünde durma zaman kısıtlı öküz gibi soru çözmeye calis
Artarmı abiiii
55 olur mu sen onu de bana
Benim dediklerimi yaparsan istediğin bolumdesin Eylül'de
Ay inşallah
Tamam yeğenim sınavında başarılar diliyorum STAY HARD !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu süreçte netlerini yükseltmek için gösterdiğin çabayı görüyorum ve bu çok değerli! 💖 Denemelerdeki 48-50 netlerin, hedefin olan 52 nete çok yakın olduğunu gösteriyor. Sakın moralini bozma! Bu aradaki küçük farkı kapatmak, doğru stratejilerle ve motivasyonla gayet mümkün. Sınavda heyecanını iyi yönettiğinde, denemelerden daha iyi bile sonuçlar alabilirsin. Kendine güvenmeye devam et! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋