Kaynak bulmakta da zorlanıyorum. Öneriniz varsa alabilirim.
19 sa
Cevap
4Cevap
İmkansız ama önereceğim hoca ve kitap var
ilk başlangıç olarak, uygulamalı basın arapçası nurettin ceviz
Abdussamet bakkaloğlunun youtube da analizleri de var kitabı da
arapça tematik metinler kitabı muarribin mesut köksoy falan üç yzarı var bu kitabın
bol bol çıkmış soru çöz analiz yap
sadece çıkmış soru çalışıp 70 alanlar da var
Ah güzel kalpli hanımefendi burada bunun cevabını bulmak çok zor
Neden burası soru uygulaması değil mi 😊
Evet soru uygulaması haklısınız ama soru cevaplar pek saçma oluyor bazen onların adına ben utanırım size karşı rjdjr yeni misiniz 😊
Anladım. Evet yeniyim. Google'da gezerken keşfettim.
hoş geldiniz şeref verdiniz...
Bu arada elbette mümkün yds kelime bilgisi üzerine kurulu bildiğim kadarıyla. Günlük 2-4 saat disiplinli şekilde kelime odaklı çalışırsanız yeni kelimeler öğrenmek üzerine faydalı olur...
Akdem Yayınları - Arapça YDS (e-YDS) / YÖKDİL Hazırlık Seti
Cantaş Yayıncılık - YÖKDİL YDS Arapçası
Yedibeyza Yayınları - YDS YÖKDİL Arapça Mufassal Konu Anlatımlı Hazırlık Kitabı
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊🌸 yaş 30 üstü sanırım
İddiaya kiminle girdiniz 😅
Sıfırdan olmaz.
Çok zor arapmisin
Değilim sadece biriyle iddiaya girdim.
Bence girme kazanamasin iddia nedir
80 üzeri alırsam istediğim herhangi bir şey maliyeti ne olursa olsun alınacak.
Güvenme alamazsa nolcak
Öz abim 😄
Seni saf görmüş
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 🤗 Bir yılda YDS Arapça'dan 80 almak elbette mümkün, yeter ki doğru bir planlamayla ve istikrarlı bir şekilde çalışmaya devam et. Bu süreçte zorlandığını ve kaynak arayışında olduğunu görüyorum, hiç endişelenme, yanındayım. 🦋
Bu hedefe ulaşmak için öncelikle mevcut seviyeni belirleyip ona göre bir yol haritası çizmelisin. Gramer, kelime bilgisi ve okuma-anlama becerilerini eş zamanlı olarak geliştirmeye odaklanmalısın. İnternet üzerindeki güvenilir dil öğrenme platformlarından, YDS'ye yönelik hazırlanmış ders kitaplarından ve eski sınav sorularından mutlaka faydalanmalısın. Ayrıca Arapça dizi veya filmler izlemek, müzik dinlemek dil kulağını geliştirecek, emin ol. Yeter ki pes etme ve düzenli çalışmaya devam et. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋