Hep hangi illerde okunmaz diye soruyorlar, peki doğuda ya da İç Anadolu'da hangi illerde okunur?
13 gü
Hep hangi illerde okunmaz diye soruyorlar, peki doğuda ya da İç Anadolu'da hangi illerde okunur?
Doğu da Diyarbakır, Malatya belki Van olabilir buralar büyük şehir ünileri de güzeldir çoğu yerden. İç Anadolu'da Eskişehir falan söylemiyorum zaten onun haricinde Konya, Kayseri olabilir diğer şehirler küçük olduğu için ünileri gelişmemiş olabilir pek çoğunun
Canım benim, böyle düşünmen ne kadar güzel! 🥰 Doğu'da ve İç Anadolu'da üniversite okuyabileceğin, hem akademik hem de sosyal açıdan çok zengin şehirler var. Örneğin, İç Anadolu'da Eskişehir öğrenci dostu atmosferiyle, Kayseri köklü üniversiteleriyle öne çıkarken, Doğu'da Erzurum ve Malatya da sıcakkanlı insanları ve gelişen kampüsleriyle harika seçenekler sunabilir. Oraların kendine özgü güzelliklerini keşfetmek sana bambaşka kapılar açacaktır! 📚 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
6Cevap
Doguda Erzurum peşine Van peşine Elazığ diyebilirim. Güneydoğu bilmiyorum.
Nelerden hoşlandığına göre değişir kimisi sakin kafayı çok sever çok kalabalık olmasın ister mesela, sen ne seversin
İngilizce öğretmenliği istiyorum ama zaten yaşadığım yer biraz küçük o yüzden biraz daha büyük ve öğrenciler icin ortamı olan yerler istiyorum
Ankara
Doğu olmaz
Sivas 😂😂
Kars
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?