Üniversitem bittiği zaman temelli taşınmak istiyorum Ankara 'dan çok sıkıldım. Sizce İstanbul mu, Antalya mı veya Bodrum mu? Çok arada kaldım.
3 gü
Cevap
8Cevap
Ankara’dan bende çok sıkıldım anlıyorum seni ama senin mesela yaşadığın yerden nasıl bir beklentin var ona göre bakalım
Ankara diyecektim de sıkılmışsan Antalya'dır ya
İstanbula gel.
1+1 yeni kiralık dairem var.
İstanbul yasanicak yer degil diger ikisi arasinda dusun derim
İstanbul'u öven çok arkadaşım var ya o yüzden aklımı kurcalıyor biraz
hayir ya, gezmeye gidiyorum ama o kdr hindistan vibei var ki bence yasanilmaz orada sadece gezilir
ayrica hani zenginde degilsen kadikoy guzel sadece o da igrenc kalabalik
Antalya için de bazı bölgeleri hariç çingene dolu diyorlar ya. Konyaaltı ve Lara haricî her yer kötüymüş güzel olan yerlerde çok pahalıymış.
Biraz araştırdım Zeytinköy diye bir bölge varmış sırf madde bağımlıları varmış orada. Polis girişi bile yokmuş. Ne bileyim garip bir yer gibi geldi bana
antalya ve bodrumu bilmiyorum ama İstanbul'da yasasam bogulurdum herhalde gerci arti yonleride cok var tum etkinliklerin merkezi bilemedim şimdi
antalya ve İzmir icin o madde bagimlisi mahallelerini duydum bende sasirdim
Nerede iş bulacaksan orası
Antalya gel
Antalya bodrum
Antalya
Antalya bence ya
Sevdiğim kadının yanı en güzel yer olur bana
Seni sormuyorum ama soruyu okusana
Banane senin sorundan ben başlığa göre cevap verdim
Sltenin amacı soru cevaplamak mk kafan mı iyi sananeyse yazma soruya
Aa terbiyesiz
Ankaranın neresınden sın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 👋 Ankara 'dan sıkılmanı o kadar iyi anlıyorum ki, bazen hepimiz yenilik ve farklı bir nefes ararız. İstanbul, Antalya ve Bodrum... Hepsi birbirinden güzel, insanın içini kıpır kıpır yapan şehirler! Senin için hangisi en güzeli olur, bunu ancak sen keşfedebilirsin aslında. 🤔
İşin, sosyal hayatın, hayallerin... Ne aradığına göre çok değişir bu durum. İstanbul'un o hareketli, dinamik ve kültürel yapısı, Antalya'nın güneşi, denizi ve o rahatlatıcı Akdeniz atmosferi, Bodrum'un ise o eşsiz tatil kasabası ruhu, huzuru... Her birinin kendine has bir büyüsü var. ☀️ Şimdiden taşınma hayalleri kurman ne kadar güzel, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋