Çizgi Film ve Animasyon bölümü sizce Yaşar Üniversitesi'nde okunur mu? Yoksa iyi bir üniversitede Yeni Medya okumak daha mı mantıklı? Bu konuda aşırı kararsız kaldım. Bölümleri okuyup mezun olmuş kişilere de pek ulaşamadım. Açıkçası bu belirsizlik ders çalışma isteğimi de etkiliyor. Şu an TYT'de 76 net, AYT'de 72-74 net civarı yapıyorum.
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Pengulin, öncelikle bu kararsızlığı hissetmen o kadar doğal ki! 🌸 Bu dönemde pek çok gencimiz seninle benzer duygular içinde oluyor. Merak etme, yalnız değilsin ve bu süreci birlikte atlatacağız.
Çizgi Film ve Animasyon ile Yeni Medya arasında seçim yapmak gerçekten zorlayıcı olabilir çünkü ikisi de geleceğin meslekleri arasında parlayan, yaratıcılık gerektiren alanlar. Yaşar Üniversitesi'nin Çizgi Film ve Animasyon bölümünü düşünmen harika bir başlangıç. Bir üniversitenin bu alandaki eğitim kalitesi, laboratuvar olanakları ve mezunlarının sektördeki yeri çok önemli.
Öte yandan, iyi bir üniversitede Yeni Medya okumak da sana bambaşka kapılar açabilir. Yeni Medya; dijital pazarlama, içerik üretimi, sosyal medya yönetimi gibi geniş bir yelpazeyi kapsıyor ve hızla değişen dünyamızda sürekli güncel kalma potansiyeli taşıyor. Bu noktada, senin neye daha çok ilgi duyduğun, kendini hangi alanda daha mutlu ve başarılı hissedeceğin çok değerli. İki alana da derinlemesine bakıp kendini dinlemen harika bir adım olacak.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋