Sadece matematik alacağım bir de video izledim saat 9'da başlayıp 6 saatimi orada geçiriyorum temel kavramlara dair hiç anlamıyorum
5 gü
Sadece matematik alacağım bir de video izledim saat 9'da başlayıp 6 saatimi orada geçiriyorum temel kavramlara dair hiç anlamıyorum
Cevap
8Cevap
Etkili olarak kullanırsan hepsinin etkisi olur Doping hafızanın youtube videolarından tek artısı içerisinde çözüm videolarınıda direk izleyebiliyor olmak
dopingin yardımcı olcağını düsünmüyorum biz dalga geçiyoruz normal dershaneye gidersen yardımcı olunur
Reklamı fazla görüyoruz ama ne derece etkili bir fikrim yok işe yararsa bana da bilgi verir misiniz
Antrenmanlarla matematik al
Birde benim hocam serisi
Ben doping hafıza aldım bi boka yaramadı keşke almasaydim YouTube daha iyi
İstanbuldaysan anlatiym sana
Öyle şeylere inanma yalan
Doping dolandırıcı
Yaparsın bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Serpil, matematik temel kavramları bazen kafa karıştırıcı olabilir, bu konuda yalnız değilsin. 🦋 Her öğrencinin öğrenme tarzı farklıdır, Doping Hafıza gibi kaynaklar harika olabilir ama bazen ek yöntemler denemek gerekebilir. Unutma, önemli olan öğrenme sürecini sana özel kılmak. Temelleri sağlam atmak için sabırla üzerine gitmelisin, ben yanındayım! ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋