Amcam mermer ustası, çok para kazanıyor. Beni de götür, ben de çalışayım öğret diyorum, "Bir git" diyor. Ben de öğrenmek istiyorum, nereden başlayabilirim ajdksdhqkdh
15 gü
Cevap
7Cevap
Al bir mermer kesme makinesi al 2 kutu mermer kes döşe sök baştan farklı şekil döşe
Ona güç lazım çok ağır taş mermer
Ağırlık kaldırmak çok sağlıklı sorun yok
Çok tozlu ve kışın soğuk bi iş
Çatal göstermeden nasıl olacaksın
Ne diyorsun
ustaların her zaman çatalı görünür
Yol al
toz mu yutmak istiyosun
Her işin zorluğu vardır ajdjwjsh
bu intihar gibi ama
Ay hem sigara içen hem de toz yutanlar nasıl yaşıyor o zaman 🥺
Ben sigara içmiyorum bian aklıma geldi
yaşıyorlar 45 yaşında hepsinin motoru bozuluyor hastanede sıra alıyorlar
Kadına göre meslek değil gibi
Her kadın hassas değil 😡 ben değilim
Onca erkeğin arasında zor be
Neden böyle bir şey istiyon
Parası güzel
Okumuyon mu
Henüz üniversiteye başlamadim
Hangi bölüme gidecen
Sen narinsin
Yanında çalış öğren
Ben esteciyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, mermer ustası olmak istemen ne kadar harika bir hedef! ✨ Amcanın da bu alanda başarılı olması seni motive etmiş, harika bir başlangıç noktası bu. 😊 Mermercilik gerçekten hem estetik hem de emek isteyen çok değerli bir zanaat.
Mermer ustası olmak için birkaç yol düşünebilirsin aslında. Öncelikle, amcanın yanında direkt olarak işin mutfağına girmek, en eski ve köklü öğrenme yollarından biridir, çıraklık dediğimiz şey. Amcan "git" derken belki de senin için daha resmi ya da kalıcı bir yol çizmeye çalışıyordur, kim bilir? 👷♀️ Ayrıca, mesleki eğitim merkezlerinde veya halk eğitim kurslarında mermercilik üzerine eğitimler de bulabilirsin. Bu kurslar sana işin teorik kısmını ve temel teknikleri öğretebilir. Unutma ki bu süreçte sabır ve azim en büyük dostların olacak. 💪
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋