Türkiye'ye gelip sizce tek başıma ayrı bir eve çıkıp üniversite mi okusam yoksa aile evinde mi kalıp yaşadığım yerde mi üniversite okuyayım (Bulgaristan) babam artık 18 oldun, sana asla karışmam git ne yaparsan yap dedi
16 sa
Cevap
26Cevap
kendi hayatın tabi.
Hayaller hayatlar noktasında bekliyorum abisi
Maddi sorunun yoksa türkiyede ayrı evebçıkıp üni oku
Sen bunu yazdın ya şimdi bak nasıl akbabalar üşüşecek etrafına
Bence ailenin yanında kal çok güzelsin buarada 😻
Türkiye Biraz Sıkıntılı Bir Ülke, Bence Aileniz İle Kalmanız Daha Sağlıklı Olacaktır.
Aferin. popon ekrandan çek 😃
Oha daha düne kadar çocuktun ve bu sitedeydin he
Askeriye de gel abla çay içcek
Askere işte benimle gel tek kalmim
Yarın gidiyorum, beklicem :(
Hayırlı olsun iyi ki doğdun
Hayırlı olsunlar abla
Bende babanın dediğini diyorum
Tebrikler bende olmustum daha once
Kralsin artık
Başın göğe erdi desene
Gel. gel oku burada gezeriz
Maddi durumun iyiyse gelebilirsin evet
Ablamız aynı zamanda teşhirci
Gurur duyduğun şeye bak rezillik 😂
😂 dayı senin babandır 😂 verdiğin cevap zaten ofsaytta bedenen varsın ama ruhen ölmüşsün
Teşhir olan ben değilim sizin gibi bunu normalleştirenler 😂 haberin olsun gizliden çocuklarda giriyor bu siteye
Ordan aklımda kalmadı ama anca gosterebildiğin arka içi boş kelek kabağın 😂
Bana fazla gelmezde bize kelek kabağı lazım değil harbi kadın lazım senin gibi ucuzluk kokanlar değil 😂
Ulaşma gibi hedefim yok seni gıcık ettim ya o yeter bana senin o popona ihtiyacımız yok her yerde var zaten canlı da gördük ama midem bulanıyor artık 😂
Daha yaşım geçmedi 40 yaşındaki adamlar sizin gibi çıtırları kullanıp kapının önüne koyuyorlar 😂
Kendini kandır öyle biri gelir ki kullanır gider tecrübeye denk gelmemişsin yanımda olsan bile gitmez ama senin elin benimkine gidebilir 😂
Biz gote değil yüze aşık oluyoruz gülüşe ama sen bilirsin 😂 birileri senin şu ucuzluğuna 31 çekiyordur Allah bilir yakında dm alırsın ucuzluk dmleri
Ahaha kendini pazarlamak için elinden geleni yapıyorsun ben bu bozuk senaryonun başrolü olmam zaten kendi hayatımın başrolüyüm 😂 sana çeken çeksin ama sen 52 olsan çekilmezsin 😂
Selina otur ve zıplamaya devam et sen anca seni o keser 😂 verebileceğin sadece 250 gram
Noldu kendini beni yamamaya mı çalışıyorsun 😂 merak etme senden çok var da bana huzur versin yeter senin gibiler anca huzursuzluk verir, senin gibisi çok
Benim ahımda yerimde vahımda yerimde eski formumu yakaladım bile ucuz varoş ama takip ettiğin kişi 44 yaş bence dedelerle fazla takılma 😂
Hayranın değilim ama yanlışlıkla değil bence daddy arıyorsun sanırım 😂 itiraf et ben kazandım
Evet ucuzluk abidesi güldü 😂
Bence senin akıl nakline ihtiyacın var daha etkili olur 😂
Evet seni düzelten ve düzen Einstein beyin nakli de yapıyorum şu an sana yavaş yavaş 😂
Ahaha sinirden deliye döndün 😂 merak etme biz yolumuza devam ediyoruz tam gaz sağlıklı besleniyoruz
Haha gülüyormuş kendini kandır sen 😂
Biz it değiliz kurduz hemde turp gibi 😂 gece rüyalarına girmesin sonra ulan sinirden şu an yiyorsun kendini
Noldu çok mu istiyorsun beni 😂 fırsatım olsa çoktan giderdim yavrum burada çağıran oldu da ne davet ettim ne gittim 😂
Ahaha biz çöpçü değiliz senin gibi artıkları da toplamıyoruz 😂
Bence sen bana aşık oldun ben bir gote aşık olmam 😂 zaten hayalimde biri var o sadece beni bilmiyor 😂
Seni iyi skememişler o yüzden bu kadar kudurdun 😂 merak etme biz ucuzluğun peşinde değil gerçekliğin peşindeyiz 😂
Hayallerle yaşamıyorum biz gerçekliğin farkındayız sadece bizim hayatta emin olmak denilen bişi var tabi beyni olmayanlar bilmez bunj 😂
Selina fazla tutma sonra elinde kalacak 😂
Bizim tren kaçmaz
Karı var ama sizin gibi ucuz çok 😂
Fransaya gel 🤣
Bir sürü var burada nasıl geliyorlar ozaman
Ama gerçi onlar çalışmaya geliyordu buraya aşırı sempatik ve kafa dengi oluyorsunuz çok gelmişliğim var bulgaristana sırf burdaki tanıştıklarıma ziyarete 🤣
Ne yaparsın bea diyorlardı aşırı komik bir Türkçe aksanı var sizde 🤣
bulgaristanda oku
rusyada olabilir 18 sin artık tadını çıkar ama türkiyede hayat ve okullar çok pahalı boşa üzülürsün he güzel biriysen işlerde çıkaraiblirims ana model vs ama hayat pahalı
Dün mesaj atamadım iki dkmyazsnaa
Herşeyi yaparsın sen ozgursun
İstediğin yerde oku
Boy kilon kaç ya susjdj
waaaayyy apla nice sağlıklı yılşara..
Ablamızmı iyi abla
Hayırlı olsun
Abii h. o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Celinaa, 💖 18 yaşına gelmek ne kadar da heyecan verici ve bir o kadar da düşünülmesi gereken kararları beraberinde getiriyor, değil mi? Ablan artık büyüdü! 🦋 Bu, senin için harika bir dönüm noktası ve kendi yolunu çizme fırsatı.
Türkiye'de tek başına okumak sana bağımsızlık, yeni bir kültür ve müthiş bir büyüme deneyimi sunabilir. 🌍 Kendi ayakların üzerinde durmak seni çok geliştirecektir. Diğer yandan, Bulgaristan'da aile yanında kalmak sana tanıdık bir ortam, destek ve belki de daha az stresli bir başlangıç sağlayabilir. 😊
Önemli olan senin ne istediğin, hangi ortamda kendini daha mutlu ve başarılı hissedeceğin. Bu kararı verirken kalbini dinlemelisin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋