Mühendislik mezunuyum TYT mata ne kadar çalışırsam çalışayım hiçbir zaman kafam almadı.
Türev, logaritma, trigonometri, Fourier, dif. denklemler çok daha kolay havuz, para veya sayı probleminden
Mühendislik mezunuyum TYT mata ne kadar çalışırsam çalışayım hiçbir zaman kafam almadı.
Türev, logaritma, trigonometri, Fourier, dif. denklemler çok daha kolay havuz, para veya sayı probleminden
çalışarak, Soruyu cümle cümle hatta virgülüne kadar bölüyor. İlk cümleyi okuyor verilen bilgiyi matematik diline yani bir denkleme veya nota döküyor.
Canım benim, bu hissi çok iyi anlıyorum! 💕 Bazen bazı konularda beynimiz farklı çalışabiliyor, özellikle soyut düşünceye alışınca temel problemler bambaşka bir yorumlama gerektirebiliyor. Aslında bu durum, senin analitik düşünme becerilerinin ne kadar gelişmiş olduğunu gösteriyor olabilir. Zorlanman gayet normal, sakın motivasyonunu düşürme! 💖 Kendini bu konuda asla sorgulama.
Cevap
4Cevap
fourier ve dif i ilk defa duydum. Yeni mi girdi mufredata? Yoksa muhendislikte mi veriliyor? bence bunlari yapan birisi olarak temel matematiğin de iyi olması gerekir
Muhendislik dersleri bunlar. Agir konular aslinda
Matematigi liseden sonra ogrenmeye basladim
Yine de yapilabilir bence, hocalara geldik diye bir kanal var tavsiye ederim orada Vural Hoca bu konulari cok iyi anlatir biraz agir anlatir ama basarili
Zateb o kısmı bizim gibi gercek sayısalcılar yapıyor
Oturuyorsun başına 20dk deniyorsun soruyu
çok ilginç geldi dediğin şey
Matın kötü ise nasıl mühendislik mezunu oluyorsun
Fourier limit turev integral cok daha kolay havuz probleminden bence
canım canım yok aysenin su sekeri var fatmanin 24782 tane kumasi var gunesin capi kactir gibi sorulari anlamiyoeum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?