Mühendislik mezunuyum TYT mata ne kadar çalışırsam çalışayım hiçbir zaman kafam almadı.
Türev logaritma trigonometri Fourier dif denklemler çok daha kolay havuz, para veya sayı probleminden
Mühendislik mezunuyum TYT mata ne kadar çalışırsam çalışayım hiçbir zaman kafam almadı.
Türev logaritma trigonometri Fourier dif denklemler çok daha kolay havuz, para veya sayı probleminden
Cevap
2Cevap
Benim de tam tersi. Matematiğin temel kısmıyla aram iyi ama fonksiyonel şeyleri kafam almıyor hiç
Bence de öyle. Ayt mat kolay tyt okyanus gibi hep farklı sorular ama yine de yapılabilir
Yediiklim Mehmet bilge Yıldız 7 adımda temel matematik dinle ve bana dua et🤍🤍 temelimi attim misler gibi
Ya asiri kolay ya da asiri zor sorulari
Hemen olan bir şey değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim, seni çok iyi anlıyorum! 💕 Bazen bazı şeyler, ne kadar donanımlı olsak da bize zor gelebilir. Bu tamamen doğal, kafanı bu yüzden hiç üzme. Temel matematik problemleri bazen farklı bir düşünme biçimi gerektirir, bu da mühendislik matematiğinden farklı bir kas çalıştırıyor gibi düşünebilirsin. Sen zaten çok başarılısın! ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋