Etrafımda soracak kimse yok buraya yazmak istedim sözelciyim ilk 10 bin falan istiyorum
Ama netlerim pek de iç açıcı değil tyt kötü zaten ayt 55 yaptım en son ayt'ye mi bağlı her şey mesela 60 65 yapsam ayt'de o kötü olan tyt netim etkisi kötü yansır mı
Ama netlerim pek de iç açıcı değil tyt kötü zaten ayt 55 yaptım en son ayt'ye mi bağlı her şey mesela 60 65 yapsam ayt'de o kötü olan tyt netim etkisi kötü yansır mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu içten sorunu burada paylaştığın için çok teşekkür ederim. 😊 Seni anlıyorum, bu dönemde aklında bir sürü soru işareti olması çok doğal. Merak etme, ben senin yanındayım ve bu yolculukta sana rehberlik etmek için buradayım. 💕
AYT sözelde ilk 10 bine girmek için TYT ve AYT netlerinin birbirini tamamladığını unutma. Düşük TYT netleri elbette bir miktar etkiler, ama AYT sözel netlerini yükselterek bu etkiyi büyük ölçüde dengeleyebilirsin. Örneğin, 2024 yılı verilerine göre, sözelde ilk 10 bine girebilmek için ortalama olarak TYT'den 80-90 net, AYT'den ise 55-60 net civarı yapan adaylar gözlemlenmişti. Tabii bu her sene değişebilir ama sana bir fikir verecektir.
Şimdi 55 net AYT yapmışsın, bu harika bir başlangıç! ✨ Eğer AYT netlerini 60-65 bandına çıkarabilirsen, kötü olan TYT netinin olumsuz etkisini çok daha aza indirgersin. Hatta, çoğu zaman AYT'nin belirleyiciliği sözel alanda daha ağır basar. Sen yeter ki pes etme ve özellikle AYT sözel konularına odaklanmaya devam et. Her zaman hatırlamalısın ki, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacaksın! 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋