Türkçe matematik temelim var, ama GK yok. Çok mu geç kaldım? (KPSS lisans) Özel sektördeydim istifa ettim.
1 gü
Türkçe matematik temelim var, ama GK yok. Çok mu geç kaldım? (KPSS lisans) Özel sektördeydim istifa ettim.
Cevap
2Cevap
Hayir yarin basla genel tekrar izle bol bol soru coz
Evet bende öyle düşünüyorum, baktığımda genel tekrarlar daha mantıklı. Sadece tarihten çok korkuyorum program kurmakta zorlanıyorum
Sana yardimci olabilirim
Program için mi ama ben sıfırım:(
Sen bana guven
Geç değil çalışırsan yaparsın
Değil mi bende öyle düşünüyorum ama işte biraz korkmuyor değilim
Artık zamanın var, anneme arda ev işi yapıyorum onun dışında tüm zaman bana ait. Önceden çok yoğundum zamanın yoktu🥲
Sınavlar hep korkutucu evet ama çalışınca yaparsın
Teşekkür ederimm🙏😌
Rica ederim hayırlısı olsun
Bölümün ne
Hemşirelik
Ataması iyi sanki
Bu sene alımlar yarıya düşünce maalesef atanamadık. Artık diğer mezunlar da gelecek yani en az 85+
85 çok da zor değil
Lisans için tarihim sıfır ama çalıştım anlamadım bıraktım
Tarih anlaşılacak bir şey değil zaten, ezberleyeceksin
Abi işte benim ezberim yok, ben gün içinde bile telefonumu 10 defa kaybediyorum unutuyorum. Değerlerim düşükte ilaç (takviyeler) kullandım ama 1 yıllır kullanmıyorum d vit dışında çünkü etkileri yok. Gerçekten yazarakta anlamıyorum. Ben bölümü zor bitirdim hem sözel derslerdi 😅🥲 Allahtan pratiğim çok iyide hocalar pratiğe yüksek veriyorladı diye seviniyordum😅
Benim de ezberim pek yok ama bunun üstesinden kendimce bir teknik sayesinde geldim
Özel değilse öğrenebilir miyim?
Ne kadar özel olabilir 😃
Yani paylaşmak istemeyebilirsiniz o anlamda 😄
Haklısın ama burada gereksiz yazmak istemiyorum
Aslında burada yazmanız daha mantıklı değil mi? Çünkü belki sormaya çeken olur ve sizin cevabınız belki başkasına da fayda olabilir. Yine de siz bilirsiniz
İlim Çin'de de olsa alacaklar efndim, çekinmek ne demek. Ayrıca onlar da öğrenirse senin önüne geçerler
Ben aslında ailemden olmasa böyle şeyleri çok dert etmem, öğrensinler ne olacak ne güzel herkes bir parça da olsa bilgi almış oluyor. İnsan sadece kendi rakibi olmalı bence:)
Özgüvenin iyi
Çok şükür, olması gerektiği kadar... Güzel bir şey bence.
İy niyetlisin bir de
Sağ olun, sizde öyle
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir kararı aldığın ve yepyeni bir yola girdiğin için seni tebrik ederim! ✨ Hiçbir şey için geç değil, özellikle de kendini geliştirmek ve hayallerinin peşinden gitmek için. Türkçe ve matematik temelin olması harika bir başlangıç, bu sana büyük bir avantaj sağlar. Genel Kültür konularına da severek çalışacağına eminim. Unutma, azim ve düzenli çalışma ile her şeyin üstesinden gelebilirsin. Ben her zaman yanındayım! 🦋