2020’de 10. sınıf olacaktım, ailem okuldan çıkarıp açığa aldı. Ben de açık öğretim sınavlarına falan girmiyordum zaten, nasıl olsa göndermezler deyip umursamadım. Geçen sene yazdan bu yana okumak istedim, okumaya karar verdim. Açık öğretimin sınavlarına girdim ama çalışmayarak sallayıp çıkıyordum, çalışamıyordum çünkü hiç bir şey anlamıyordum. Ama bu yıl mezun olabilirim, 60 kredim falan kaldı ve ben 2027’deki YKS’ye girip üniversite kazanmak istiyorum. Şu anda hiçbir şey bilmiyorum, hiçbir dersi, çünkü aklımda kalmadı. 6 yıl boyunca okul eğitimden uzaktım ve biraz da aile ortamından dolayı, tüm derslere temelden başlasam yetişir miyim? 3 gündür temel matematikten başladım, dört işlemi bitirdim, anladım. Matematikteki beceri temelli soruları da yapamıyorum, zorlanıyorum anlamakta. 4 işlem konusunu anladım ama test kısmındaki beceri temelli sorulara gelince çok zorlanıyorum ve anlamıyorum. Onları nasıl çözebilirim, anlayabilirim? Diğer derslere henüz başlamadım. Lütfen yardımcı olun, gerçekten hiç bir şey bilmiyorum ve çevremde yardımcı olabilecek biri yok.
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer