Var mı benim gibi rekor kıran, kaç yıl mezuna kaldınız, çok mu kusurlu birden fazla yıl mezun senesi geçirmek
22 gü
Var mı benim gibi rekor kıran, kaç yıl mezuna kaldınız, çok mu kusurlu birden fazla yıl mezun senesi geçirmek
üniversite okumanın bir anlamı ve manası yok. istersen 30 sene mezuna kal. doktor falan olmayacaksan çok dert etmene değmez. mümkünse bir iş bulup çalışmak daha iyi.
Öyle olmuyor işte en kötü de olsa evde kalmaktan daha iyidir ayrıca her iş yerleride deneyim istiyor diploma istiyor
3 sene ilk yil ebelik kazandım kayıt olmadan döndük kavga ettim sonraki ikinci sene zaten puan kırılıyor neyine calişcam diyip çalışmadım son sene baya kastım fen edebiyat matematik bölümünü 4. lukle bitirip bu sefer ags+ öabt kasiyorum öğretmen olarak atanabilmek için hayat hikayem bu kadar the end.
Merhaba canım öğrencim, öncelikle bu düşüncelerinle yalnız olmadığını bilmeni isterim. 🌸 Hayatta her birimizin kendi yolculuğu var ve bu yolda bazen durup nefes almak, yönünü tekrar belirlemek çok değerli. Birden fazla yıl mezuna kalmak kesinlikle bir kusur değil, aksine kendini daha iyi tanımak ve doğru kararlar vermek için harcanmış kıymetli bir zamandır. Önemli olan bu süreci nasıl değerlendirdiğin. Kendine iyi bak ve hedeflerine odaklanmaya devam et. Unutma, ben her zaman yanındayım! 🦋
Cevap
1Cevap
kalmadım
Türkiye gibi bi ülkede mezuna kalmak saçma artik
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?