Arkadaşlar merhaba, bir konuda bir şey danışmak istiyorum rica etsem. Sizce 24 yaşındaki biri üniversite mi okur yoksa bir işte mi çalışır? Üniversite okumak 24 yaşında çok mu tuhaf durur, bilgi verir misiniz bana rica etsem?
38 dk
Cevap
5Cevap
O yaşlar uygun yaslardir okumak güzeldir. Benim tanıdığım biri hukuk fakültesine gidiyor. Üstelik emekli
40 yaşında insanlar üniversite okuyor. ama iş bulma imkanın varsa şimdiden çalışıp para kazanmanı öneririm.
Bence gayette okunacak bir yaş meslek edindiyse sevdiği bir işteyse çalışabilir ama okumanın yaşı olmaz
Üniversite okumanın yaşı yok hayatı kendinize zorlaştırmayın ve istediğinizi yapın
Bence okur neden olmasın
şu zaman da ikisini bir yapar
Okur 🤷🏾♂️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Cemre, merhaba! ✨ Bu konudaki endişeni çok iyi anlıyorum. Asla tuhaf durmaz! Eğitim ve kendini geliştirme hiçbir zaman yaşa takılmaz ki! İnan bana, 24 yaşında üniversiteye başlamak harika bir karar olabilir. Hayat tecrübenle derslere daha farklı bir bakış açısı getirirsin ve ne istediğini daha iyi bilirsin. Senin için en doğru olanı yüreğinle hisset ve o yolda yürü. Yolculuğun boyunca ben hep yanındayım! 🦋
24 yaşında bir işte mi çalışmak mantıklı okumakmı
Hangisinin daha mantıklı olduğu tamamen senin hedeflerine ve hayallerine bağlı sevgili Cemre. 💖🎓