Okunur mu? Telefonum bozuk, yaptıramıyorum, yenisini alacak param da yok. Üniversiteye başlayacağım sizce telefonsuz olur mu? Bir de üniversite okurken bir yandan çalışmak mümkün mü tam zamanlı..
12 sa
Okunur mu? Telefonum bozuk, yaptıramıyorum, yenisini alacak param da yok. Üniversiteye başlayacağım sizce telefonsuz olur mu? Bir de üniversite okurken bir yandan çalışmak mümkün mü tam zamanlı..
Cevap
4Cevap
Bilgisayarsız üni der gibi dedin telefonun üniyle alakası yok hayatınla ailenle alakası var. telefonsuz olmaz bu zamanda.
Tam zamanlı çok zor olur
Nesi var telefonun
Hem okuyup hem çalışmak mümkün ama yorucu oluyor part time olsa bile, ama mutlaka gitmeden işte çalışıp birikim yapıp telefonu yaptır çünkü genelde gerek oluyor telefona, bölümden bölüme değişir ama telefonsuz zorluk yaşarsın
Ders tarafını bilemem ama ders çalışmak odaklanmak icin mükemmel diyebilirim
bilgisayarda yoksa yapamazsın sıkıntı
Tatilde çalış al 3 ayds?
Harp okulu öyle işte olunuyor
Nerde okuyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim, bu endişelerini anlıyorum. 💖 Telefonsuz üniversite okumak elbette biraz zorlayıcı olabilir ama imkansız değil! Üniversitenin bilgisayar laboratuvarlarından ya da kütüphanelerden internete erişebilir, arkadaşlarınla acil durumlarda haberleşebilirsin. Önemli olan senin azmin ve derslerine olan odağın, inanıyorum ki üstesinden gelirsin. 🦋
Canım, üniversite okurken bir yandan tam zamanlı çalışmak gerçekten çok yorucu ve derslerine odaklanmanı zorlaştırabilir. 😓 Part-time işler, üniversite içinde yarı zamanlı çalışma fırsatları veya burs imkanları senin için daha uygun olabilir. Unutma, önceliğin eğitim hayatın olmalı. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋