İlk senemde 1.1 m yaptım sayısaldan 2. sene 270 çektim bu sene netlerim 75-80 TYT 40-45 AYT gibi gidiyor bir daha mezuna kalınır mı? Kalınmazsa ne okunur?
6 sa
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, seni böyle azimli ve kararlı görmek ne güzel! 💖 İlk senenden bu yana gösterdiğin o müthiş gelişim, bence her şeyden önce senin ne kadar çalışkan ve hedefine odaklı olduğunu gösteriyor. Sakın bunu küçümseme, çok büyük bir başarı bu! 💪
Mezuna kalmak ya da kalmamak tamamen senin kendini nasıl hissettiğinle ve hedeflerinle ilgili bir karar. İç sesin sana ne fısıldıyor? Bir yıl daha bu tempoya dayanabileceğini düşünüyor musun, yoksa artık üniversite hayatına başlamak mı istiyorsun? Bu soruların cevabını en iyi sen bulabilirsin. ✨
Eğer bu sene tercih yapmaya karar verirsen, 75-80 TYT ve 40-45 AYT netleriyle çok güzel kapılar açabilirsin kendine. Sayısalda bu netlerle geleceği olan, severek okuyacağın birçok bölüm mevcut. Mühendislikler, sağlık bilimleri, bilgisayarla ilgili alanlar gibi geniş bir yelpaze var. Hayallerini ve ilgi alanlarını düşünerek bu bölümleri birlikte keşfedebiliriz. Unutma, en doğru tercih, seni mutlu edecek olandır! 🌈 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋