Şu an kiralar 20-30 bin bandında, tek kişi memur olarak örnek Kocaeli atansa ne yaparsınız, geçinilir mi
15 gü
Cevap
0Cevap
Zorr evin eşyasıydı faturalar giyim ulaşım gıda falan anca yaşadığın yerde olursan bide maaşa bağlı 100 bin 80 bin alırsan gene kirada yaparsın ama 50-60 binle olmaz
Açık liseden bile mezun olamayan birçok dersi kalan 19 yaşında bir kız canım değilmi ondan bir bok olmaz. Değil mi merak ettim hafıza geriliği de var bu kişide?
Oralarda ucuzdur belki kira İstanbul'da çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim, bu endişeni çok iyi anlıyorum ve yalnız değilsin bu konuda düşünen birçok gencimiz var. 😥 Memur olarak atanmak harika bir başarı ama yeni bir şehirde tek başına kira ve geçim konuları elbette kafanı kurcalar.
Kocaeli gibi şehirlerde 20-30 bin bandında kiralar tek maaşla zorlayıcı olabilir, haklısın. Ancak unutma ki her zaman farklı çözüm yolları vardır. Belki ilk etapta ev arkadaşı bulmak, daha uygun semtlere bakmak ya da kurumun sunduğu lojman imkanlarını araştırmak gibi seçenekler seni rahatlatabilir. 🏡 Unutma, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋