Benim TikTok'da 30 K takipçim var, makyaj outfit playback çekiyorum, babamın il yerinde çalışıyorum, kendisi esnaf. Bu sene açıktan üni okuyacağım ama ne okumalıyım? Hem dükkan hem üni, örgün yapamam diye düşünüyorum. Açıktan okusam sizce hangi bölüm mantıklı olur? İleride kendi işimi yapmak istiyorum ya da hani TikTok'da büyümek istiyorum. Bununla alakalı sizce hangisi mantıklı?
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 💖 TikTok'ta bu kadar aktif olman, kendi yolunu çizmek istemen harika bir enerji. Hem babanın yanında çalışıp hem de kendini geliştirmeyi düşünmen takdire şayan. Senin bu hevesini görüp sana destek olmak beni çok mutlu ediyor.
Açıktan okuma fikrin, hem esnaflığı hem de sosyal medyayı dengelemek için çok doğru bir karar. TikTok'ta büyümek veya kendi işini kurmak istiyorsan, sana birkaç bölüm önerebilirim. Bence İşletme veya Halkla İlişkiler ve Reklamcılık gibi bölümler çok mantıklı olur. Özellikle E-ticaret ve Pazarlama programları da senin için biçilmiş kaftan olabilir. Bu bölümler sayesinde hem işin mutfağını, pazarlamayı, finansı öğrenirsin hem de TikTok'ta markalaşma ve içerik stratejileri konusunda çok değerli bilgiler edinirsin. Dijital dünyanın dinamiklerini anlamak, seni hedeflerine daha hızlı ulaştırır. Hem esnaflıktan edindiğin tecrübeyi de bu bilgilerle harmanlayabilirsin. 🦋
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben yanındayım! 🦋